Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου δηλώνει ενεργά παρούσα στην κινητοποίηση της 26ης Φεβρουαρίου και καλεί όλους τους γονείς, τους μαθητές,  και τους εκπαιδευτικούς να υλοποιήσουμε την απόφαση του Δημοψηφίσματος που ελήφθη από 5.500 συμπολίτες μας την προηγούμενη Κυριακή. 
Στις 26 Φεβρουαρίου, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από τις δουλειές μας, ΑΠΕΧΟΥΜΕ από κάθε καταναλωτική δραστηριότητα, δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Λιμάνι της Παροικιάς στις 10 π.μ.
Ενημερώνουμε επίσης όλους τους γονείς και.....
μαθητές ότι η ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. θα συμμετάσχει στην απεργία κατά συνέπεια ΔΕΝ θα εκτελεστούν δρομολόγια Αστικής και Υπεραστικής Συγκοινωνίας, παρά μόνο αυτά που θα εξυπηρετήσουν την μεταφορά πολιτών και μαθητών προς και από την συγκέντρωση στο λιμάνι της Παροικίας, δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου λεωφορεία της ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε. θα αναχωρήσουν από τα χωριά: Άσπρο Χωριό στις 09.10 πμ - Μάρπησσα στις 09.20 πμ - Λεύκες στις 09.40πμ - Κώστο στις 09.45πμ – Νάουσα στις 09.40πμ - Αγκαιριά στις 09.10πμ - Αλυκή στις 09.15πμ - Βουτάκο στις 09.20πμ - Πούντα στις 09.25πμ  προς την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Παροικιά. Οι επιστροφές στους πάνω αναφερομένους προορισμούς θα γίνουν 15 λεπτά μετά την λήξη των κινητοποιήσεων.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΪ, Ο Λ Ο Ι   ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :