Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

Κηφισιά-Πανναξιακός 2-0

Με το αριστερό ξεκίνησε τη χρονιά ο Πανναξιακός  καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην Αθήνα από την Κηφισιά ενώ  το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εάν οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το πρώτο λεπτό και ανάγκασαν τον Γιουργούση σε σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίωρο. Στο 31’ ο Καρούσης σε μια αντεπίθεση επιχείρησε να κρεμάσει τον Κόλλια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 32’ ο Βέρμπης προ...
κενής εστίας μετά από μπαλιά του Ντούμου έκανε το 1-0.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Κηφισιά να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, ενώ ο Πανναξιακός έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 55’ ο Αριανούτσος βγήκε απέναντι από τον Κόλλια, αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. Και στο 65’ ο Γκουτσούλας σφράγισε τη νίκη, γράφοντας το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Εσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ντούμος (63’ Παπάζογλου), Χίσο (86’ Παπαζούδης), Αλημπάς (90+1’ Κολλιάκος), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Καραμπάς
Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάρος, Μπανακάκης (82’ Χαμηλοθώρης), Ανδρεόπουλος, Σάββας, Καλογέρης, Καρούσης, Μποδώνιας (88’ Ευρυπιώτης), Βούλγαρης, Αριανούτσος, Μεσημέρης (72’ Σάντα)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :