Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, στηρίζει την πρωτοβουλία του συλλόγου γυναικών του Απόλλωνα για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων του Απόλλωνα ύστερα και από τις αποφάσεις της Κτηματικής υπηρεσίας.
Για τους συλλόγους εκτός από τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους, θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά τους,  η οργάνωση του κόσμου και η διεύρυνση της λαϊκής συμμαχίας ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα, που είναι αποτέλεσμα των......
γενικότερων αντιλαϊκών πολιτικών κατευθύνσεων, που τις εκτελούν σε τοπικό επίπεδο οι εκάστοτε τοπικές Αρχές και έχουν οδηγήσει τον κόσμο στην εξαθλίωση.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής θα παλέψει ώστε να μην κατεδαφιστεί κανένα έργο ή υποδομή και να μη πληρώσει κανένας ούτε ένα ευρώ για τις ευθύνες και τις αστοχίες των πολιτικών Αρχών.
Καλούμε όλους τους κατοίκους , να οργανώσουν την πάλη τους ώστε να αποτρέψουν αυτές τις πολιτικές,  να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής  με σύγχρονα έργα και υποδομές που θα εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες τους.

                                                                                                                    ΚΩΜΙΑΚΗ
                                                                                                                    20/01/2014

     
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Από όσα συμπεραίνει κανείς (επιθυμία και ψήφισμα κατοίκων, θέση Δήμου, συνεδρίαση Δ.Σ.) κέρδισε κατά κράτος ο Δήμαρχος και έχασε παταγωδώς ο Απόλλωνας που ΤΩΡΑ καταδικάζεται στον απόλυτο μαρασμό. Και αυτό γιατί ο ΒΙΟΚΑ θα μείνει στη θέση του (το θέλουν (ανεξήγητο μυστήριο το γιατί) οι κάτοικοι και βολεύει το Δήμο), τα λύματα δεν θα μεταφέρονται (το θέλουν οι κάτοικοι (ανεξήγητο επίσης μυστήριο) και πόσο μάλλον ο Δήμος) και ο αγώνας θα περιοριστεί σε χαρτοπόλεμο των υπηρεσιών για νομιμοποιήσεις έργων και ανίκανων δημόσιων ανδρών (αυτών που έκαναν τα παράνομα έργα). Όποιος νομίζει ότι ο ΒΙΟΚΑ στο μεταξύ θα συντηρείται από το Δήμο είναι αφελής. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΦΟΥ Ο ΒΙΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ή ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Και οι εισαγγελείς είναι πρόθυμοι σε κάθε καταγγελία. Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα ότι να τίθεσαι πάντα απέναντι στον Λεβογιάννη δεν είναι πάντα η σωστή θέση. Τα καλοκαίρια που έρχονται θα δείξουν. Πάντως ο Απόλλωνας όπως γράφτηκε πολύ επιτυχημένα αλλού φαντάζει "σαν μια πανέμορφη κοπέλλα που δυστυχώς για όλους μας φέρει παρά φύση έδρα (με τη σακούλα σε κοινή θέα να διαρρέει)".