Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

H Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου απαντά σε ψιθύρους και δημοσιεύματα

Με αφορμή ψιθύρους και δημοσιεύματα σε σχέση με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζουμε τα εξής:
·         Η κάθοδος της  Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές είναι δεδομένη.
·         Η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε πιστή και ανυποχώρητη στις διακηρύξεις και στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου μας και της Περιφέρειάς μας και πάλεψε με μοναδικό κριτήριο τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.
Οι θέσεις μας ξεκάθαρες, χωρίς επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά τερτίπια, χωρίς διάσταση λόγων και....
πράξεων.
·         Οι  προειδοποιήσεις, που εκφράσαμε προεκλογικά, για τον «Καλλικράτη» και το ρόλο της τοπικής διοίκησης, επιβεβαιώθηκαν.
Σήμερα και μάλιστα μπροστά στις εκλογές, πολλοί θα βρεθούν «αντικαλλικρατικοί». Ο κόσμος, όμως , πρέπει να θυμηθεί πως μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση είχε και έχει ξεκάθαρη θέση ενάντια στον «Καλλικράτη».
Τις επιπτώσεις του «Καλλικράτη» και του  ρόλου της τοπικής διοίκησης, οι συμπολίτες μας τις έχουν βιώσει και τις βιώνουν στο πετσί τους και πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
·         Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι η μάχη των τοπικών εκλογών δεν είναι μάχη μεταξύ παραγόντων, ρουσφετολογικών δικτύων ή ανιδιοτελών «επωνύμων» και ανεξάρτητων – ακομμάτιστων «καλών παιδιών» που νοιάζονται για τον τόπο τους, αλλά μια μάχη πολιτική. Μάχη για το σύνολο των προβλημάτων της εργατικής τάξης , των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας , των γυναικών, των ανέργων και όλων των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας.
·         Η Γραμματεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποτιμώντας τη δουλειά και παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο:
ü  εκτιμά ότι η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και συνέβαλε με προτάσεις και θέσεις για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας.
ü  Κρίνει σημαντική και ουσιαστική τη συμβολή της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης, κ. Ψαρρά Ευδοκίας, η οποία θα εξακολουθήσει να είναι επικεφαλής της παράταξης.
Η απήχηση των θέσεών μας, της στάσης μας, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,  μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :