Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

Κ Ι Ν Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ω Ν Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν ΠΑΡΟΥ: Πραγματοποιήθηκε χτες η Ιδρυτική Συνέλευση της Νέας Δημοτικής Κίνησης

Η νέα αυτή Δημοτική Κίνηση αποτελεί τη Μετεξέλιξη και Διεύρυνση της ΚΕΠΠ, μετά τις Ανοιχτές Δημοκρατικές Διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν μέλη και φίλοι της ΚΕΠΠ, μέλη και φίλοι άλλων Συλλογικοτήτων και πολίτες του Νησιού μας.
Μέσα από το ελεύθερο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τόσο το όνομα της Κίνησης, όσο και Οργανωτικά Ζητήματα. Δημιουργήθηκαν οκτώ θεματικές ομάδες δουλείας : (Άμεσης Δημοκρατίας-Αυτοδιοίκησης, Περιβάλλοντος-ΓΠΣ, Πρωτογενούς Τομέα-Μεταποίησης, Τουρισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας, Αλληλεγγύης, Τοπικών Ζητημάτων-Έργων), που....
θα  επεξεργαστούν τα θέματα, θα τα φέρουν σε επόμενη Γενική Συνέλευση, όπου  μετά από συζήτηση θα ψηφιστούν και θα αποτελέσουν τις Θέσεις και το Πρόγραμμα της Κίνησης. Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει τόσο για τον υποψήφιο Δήμαρχο, όσο και για τους υποψήφιους Συμβούλους.
Η Ιδρυτική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε ότι η Νέα Δημοτική Κίνηση θα λειτουργεί με βάση τις Αμεσοδημοκρατικές Διαδικασίες, και όλες οι αποφάσεις της θα παίρνονται από τη Γενική Συνέλευση της Κίνησης.
Καλούμε όλους τους Πολίτες της Πάρου που συμφωνούν με τις πιο πάνω απόψεις και πρακτικές, να πλαισιώσουν τη Κίνηση Ενεργών Πολιτών-Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη και να δουλέψουν μαζί μας για μια πραγματική Αυτοδιοίκηση στη Πάρο, με επίκεντρο το Πολίτη, και στόχο τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :