Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Σύσκεψη για τη ρύθμιση των στεγαστικών δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο που είχαν χορηγηθεί σε δικαιούχους του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10.00 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση.
Στη σύσκεψη, στην οποία θα οριστικοποιηθούν και θα..........
ανακοινωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή των δανειοληπτών στη ρύθμιση, θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Θανάσης Σκορδάς, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ.Θόδωρος Αμπατζόγλου και ο Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Χρήστος Γκόρτσος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΑ STAGE SOU ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΙΚΑ ΔΗΜΟΥΣ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ , ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΤΖΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ! ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΦΤΩΧΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ....?