Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

15.000 απολύσεις από τους Δήμους μέχρι 31 Οκτωβρίου!!!!! (Βίντεο)

- Λ. Γρηγοράκος: έχουμε τον αριθμό, ως το τέλος του μήνα θα έχουμε και ονόματα
- Είναι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί από το 2003 ως το 2010
- Δεν γίνεται λόγος για διαθεσιμότητα αλλά για απευθείας απόλυση από το δημόσιο
- Πογκρόμ στους Δήμους για να καλυφθούν οι απολύσεις που ζητάει η τρόικα
Αποκαλυπτικότατος ήταν μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος 

Όταν ρωτήθηκε εάν ισχύει η πληροφορία ότι η τρόικα ζητά να απολυθεί το 40% όσων βγαίνουν σε διαθεσιμότητα έδωσε απάντησε που.......
εξέπληξε
Ο υπουργός ανέφερε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ και μόνον όσοι πρόκειται να απολυθούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αρκούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις της τρόικας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος οι υπηρεσίες του υπουργείου περνούν από κόσκινο τις χιλιάδες προσλήψεις που έγιναν από το 2033 ως και το 2010.

Οι έλεγχοι αφορούν τόσο στον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόσληψη, όσο και η γνησιότητα των δικαιολογητικών που κατέθεσαν οι υπάλληλοι.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός ήδη υπάρχει μια εικόνα για τον αριθμό εκείνων που έχουν πλαστογραφήσει δικαιολογητικά αλλά και όσων έχουν προσληφθεί χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια. Όπως υπογράμμισε το υπουργείο θα είναι μάλιστα σε θέσει να έχει και τον κατάλογο των ονομάτων ως τα τέλη του μήνα.

Το επόμενο στάδιο;

Ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος. Οι υπάλληλοι αυτοί αρκούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις της τρόικας για απολύσεις στο δημόσιο.

Με λίγα λόγια έχουν εντοπιστεί περίπου 12.000 υπάλληλοι με πλαστά δικαιολογητικά ή που προσλήφθηκαν με πλάγιο και όχι καθ' όλα σύννομο τρόπο.

NewsIt.gr:

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΑ STAGE SOU ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΙΚΑ ΔΗΜΟΥΣ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ , ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΤΖΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ! ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΦΤΩΧΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ....?
ΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΑΧΥΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
Κ Ρ Ε Μ Α Σ Μ Α Σ Τ Ο Γ Ο Υ Δ Ι !!!! Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !!