Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

Συνάντηση Μανόλη Μαργαρίτη και αντιπροσωπίας από τη Νάξο με στελέχη της Aegean Airlines

 
Κατόπιν της συνένωσης της Olympic Air με την Aegean Airlines,  ο πρόεδρος της νέας εταιρίας, Ευτύχιος Βασιλάκης, κάλεσε σε συνάντηση τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Δημάρχους και φορείς των νησιών του Αιγαίου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα αεροπορική εταιρία, τα δρομολόγια και να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αερομεταφορές στο σύνολό τους.
     Από τη Νάξο προσκλήθηκαν  και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Βαγγέλης Στρατούρης και Μανώλης Βασαλάκης και.....
ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Βαγγέλης Κατσαράς. Η συνάντηση, η οποία έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία της εταιρίας, διεξήχθη σε καλό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας, ενώ η αντιπροσωπία της Νάξου ζήτησε, με κοινό αίτημα προς την εταιρία, την αύξηση του αριθμού δρομολογίων, την δρομολόγηση αεροσκαφών μεγαλύτερης χωρητικότητας, τη μείωση των ναύλων και άλλα θέματα, που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Ο κ. Βασιλάκης, αφού απεδέχθη τα αιτήματα, εξήγγειλε:

- τη δρομολόγηση αεροσκαφών  μεγαλύτερης χωρητικότητας σε 7 νησιά,  μεταξύ των οποίων και η  Νάξος

- τον επανασχεδιασμό του δικτύου  των αερομεταφορών

- τη δυνατότητα αγοράς φθηνότερου εισιτηρίου με προαγορά

- και τη μείωση του κόστους  των ναύλων σε δρομολόγια από  το εξωτερικό με μετεπιβίβαση  από το αεροδρόμιο υποδοχής  προς τα νησιά της άγονης  γραμμής. Συγκεκριμένα, εκτός της θερινής περιόδου οι επιβάτες από το εξωτερικό θα μετεπιβιβάζονται προς την άγονη γραμμή δωρεάν, ενώ κατά την τουριστική περίοδο θα υπάρχει ένα χαμηλό ναύλο της τάξης των 20 ευρώ.
  
  Παράλληλα, ο Δήμαρχος  ενημέρωσε τον κ. Βασιλάκη για  τις ενέργειες του Δήμου σχετικά  με την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του Αεροδρομίου Νάξου και τόνισε τη σπουδαιότητα του δικτύου των αερομεταφορών για τους κατοίκους της Περιφέρειας, το οποίο μπορεί να συμβάλει δραστικά και ουσιαστικά στον τουρισμό και στην τοπική οικονομία. Επίσης, ο κ. Μαργαρίτης ευχήθηκε τέτοιου είδους συναντήσεις και συζητήσεις να γίνονται συχνά στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και ευχαρίστησε τον κ. Βασιλάκη για τη θετική ανταπόκρισή του στα αιτήματα που κατέθεσε η ναξιακή αντιπροσωπία.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :