Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012

Το κεφάλι της άπληστης Μέδουσας που παρέλυσε ένα κράτος

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Γενιά του Πολυτεχνείου...
Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών.
Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, ...«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
…"Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρεεεε; Ρε...ξέρεις ποιον έσπρωξες; Ρε...ξέρεις ποιου τα στοιχεία ζήτησες για εξακρίβωση;" …φώναξε ένας "δημοκράτης" των Εξαρχείων σε κάποιον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος τόλμησε να ελέγξει τον προκλητικό Παπαχρήστο. Ένας εμφανώς κρατικοδίαιτος και άρα επαγγελματίας "δημοκράτης" έκανε αυτό, το οποίο κάνουν συνήθως όλοι οι όμοιοί του στη μεταπολίτευση. Άσκησε το πιο δημοφιλές σπορ των "αριστερών" στην........
"αριστερή" μεταπολίτευση. Το σπορ της εκ του ασφαλούς "απείθειας" προς την εξουσία.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μαλάκας ειναι αυτός που ταυτίζεται με τις επιδιώξεις των φασιστών να απαξιώσουν το δημοκρατικό πολίτευμα. Πως μπορεί να μηδενίζει τους αγώνες μιας γενιάς ισοπεδώνοντας τους πάντες(φασιστικό γνώρισμα)επειδή υπήρχαν μερικά λαμόγια (παντού υπάρχουν). Οι αγωνιστές της γενιάς του Πολυτεχνείου έχουν να καμαρώνουν και μαζί τους όλοι οι Έλληνες ότι έριξαν τη ΧΟΥΝΤΑ των στρατηγών), το καθεστώς που φυλάκισε και βασάνισε χιλιάδες Έλληνες και δολοφόνησε τον Νικηφόρο Μανδηλαρά και δεκάδες Ελλήνων ανεξαρτήτου ηλικίας και προέλευσης.
Ουστ παλιοφασιστάκι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ...ΟΥΟΥΣΤ ..και παλι ουουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψεις φίλε ανώνυμε 2:13 να σου επισημάνω, ότι δεν διάβασες καλά την ανάρτηση του "μαλάκα" και δεν μπήκες στο πνεύμα του. Ο "μαλάκας" έχει ονοματεπώνυμο, λέγεται Παναγιώτης Τραϊανού, έχει μπλόκ που μπορείς αν θέλεις, να πάρεις μέρος στον διάλογο που κάνει.
Το ότι δολοφονήθηκαν και βασανίστηκαν από το τότε αντισυνταγματικό καθεστώς, άνθρωποι που πάλευαν για τις ιδέες τους και τα ιδανικά τους είναι γεγονός. Είναι ιεροσυλία όμως, τα πρόσωπα αυτά να ταυτίζονται με τα golden boys που μας αναρριχήθηκαν δόλια και μας καρεκλώθηκαν χρόνια τώρα στην εξουσία και κατάντησαν την χώρα σ' αυτό το χάλι. Ο Παπουτσής, ο Λαλιώτης, η Δαμανάκη, ο Σιφουνάκης, ο Ανδρουλάκης , ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης, ο Κουβέλης, η Ρεπούση και πόσα άλλα ονόματα από τον ατελείωτο κατάλογο των καθοδηγητάδων προέρχονται από εκείνη την γενιά. Δυστυχώς είναι η γενιά του εκφυλισμού και της απαξίωσης της πολιτικής, αλλά και της υποδούλωσης του Λαού μας χωρίς πόλεμο. Τότε με τάνκς, τώρα με άλλες, σύγχρονες μεθόδους.
Την χούντα την είχαν επιβάλει συνταγματάρχες και όχι στρατηγοί. Στην Θεσσαλονίκη δε του πραξικοπήματος, ηγήθηκε ταγματάρχης από την Νάξο μια και φιλοξενούμαστε σε Ναξιακό μπλόγκ. (για το ακριβές)
Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, αλλά ο Λαός, μετά την "μεταπολίτευση", έμαθε και τι σημαίνει αριστερά.
Τελευταία έχω παρατηρήσει, προσχώρηση αρκετών ατόμων από τον "δημοκρατικό χώρο" προς τα χρυσά αυγά. Ακόμα και "αριστερών". Το "θηρίο" το γέννησε, το θήλασε και το μεγάλωσε αυτή η γενιά που οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ και δεν είναι άλλη, από την γενιά του Πολυτεχνείου.
Ο δρόμος είναι ένας. Ν' απαλλαγούμε από τους αριστεροδεξιούς ταλιμπάνηδες και απ' όλον αυτόν τον α-πολίτικο φαύλο κύκλο, που έστησε η "μεταπολίτευση", καθώς και ν' αποτινάξουμε, τους επαχθείς όρους που υπέγραψαν οι νενέκοι με τους νταβατζήδες τους.
Τι λες; Θα βρεθούμε στο δρόμο χωρίς ταμπέλες και να ξαναδώσουμε την μάχη για την λευτεριά μας;

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες ιδέες εμμέσως προτείνονται ολοκληρωτικές φασίζουσες λύσεις!
Χωρίς να σηκωθούμε απο το καναπέ, δε γίνεται να μας λύσουν ως δια μαγείας κάποιοι άλλοι τα προβλήματα μας. Τον Παπαδρέου, το Μητσοτάκη, τον Παπουτσή, τον Ράλλη - γιο του δωσείλογου διορισμένου απο τις δυνάμεις κατοχής-, ο λαός τους ψήφισε. Ολοι αυτοί ειναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Η λύση είναι μία : πραγματική παιδεία ώστε μακροπρόθεσμα να έχουμε μια καλύτερη κοινωνία.


Μην παπαγαλίζετε φασιστικές αντιλήψεις!

Πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.
Μετά ήρθαν για τους Καθολικούς, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί ήμουν προτεστάντης.
Μετά ήρθαν για μένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να διαμαρτυρηθεί...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έναν οπαδό του" όλοι μαζί τα φάγαμε" ή κάνω λάθος;
Ποιά είναι φασίζουσα λύση;
Η επανάκτηση της ελευθερίας μας, της ανεξαρτησίας μας και της αξιοπρέπιας μας από τους τοκογλύφους νταβατζήδες και τα γεράκια που σου κάνουν για χρόνια τους σύμμαχους είναι φασισμός και παπαγαλία;
Πολλοί πολίτες δεν μετείχαν στα βρώμικα πάρε - δώσε των πολιντικάντηδων της μεταπολίτευσης που γράφεις.
Μιλάς για την λύση μιας πραγματικής παιδείας.
Θα συμπεριλαμβάνει και τον "συνωστισμό' της Ρεπούση;
Θα περιέχει και την φιλία των Λαών όπως έχει εκφραστεί απο τον Κεμαλολάγνο Μπουτάρη;
Ποιο επικίνδυνοι και πιο φασιστικά ερπετά είναι η Ρεπούση ο Μπουτάρης και όσοι ασπάζονται τις απόψεις τους παρά από τον μαύρο Μιχαλολιάκο.
Τον Μπρέχτ τον ξέσκισε η παιδεία της Ελληνικής Αριστεράς, όπως ξέσκισε τον Γιάννη Ρίτσο, τον Κώστα Βάρναλη, τον Μιχάλη Κατσαρό κ.α.
Πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές.......
Αμ δε.
Πρώτα ήλθαν για τους Έλληνες αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν Έλληνας.
Μετά ήρθαν για τους Αρμένιους, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν Αρμένιος.
Αυτή είναι η πραγματική ιστορική σειρά των εγκλημάτων κατά των λαών και κατά των πολιτισμών τους και αυτή η σιωπή των υπολοίπων λαών, είναι αυτή που γέννησε τους ναζισμούς και τα φασιστικά εκτρώματα μαζί και το έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ.







Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Το Πολυτεχνείο, έγινε γενιά του ΠΑΣΟΚ.