Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την κατάληψη υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στις Κυκλάδες

Η παράταξη μας “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” απέστειλε  την παρακάτω επιστολή προς τον Σύλλογο Υπαλλήλων της πρώην Ν.Α. Κυκλάδων, ο οποίος με χθεσινή του απόφαση προχώρησε σε κατάληψη υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στις Κυκλάδες, με αφορμή -πέραν της εξαθλίωσης που τα νέα μέτρα επιφέρουν στους εργαζόμενους- την επικείμενη απόλυση υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, κατ΄εφαρμογή του..........
Μνημονίου 3.

Οι  “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” ενώνουν  τη φωνή τους με τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στις κινητοποιήσεις τους.

Η κινητοποίησή σας έρχεται να προστεθεί  στους αγώνες του Λαού να ανατρέψει  τις πολιτικές που τον οδηγούν  με μαθηματική ακρίβεια στη φτώχεια  και την εξαθλίωση.

Θεωρούμε  δίκαια και θεμιτά τα αιτήματα σας  και στηρίζουμε τον αγώνα σας με όποιες μορφές εσείς θα προκρίνετε.

Πάντα φωνάζαμε ότι το μεσοπρόθεσμο θα σημάνει  ουσιαστικά τη διάλυση των υπηρεσιών  της Περιφέρειας, πριν καλά-καλά λειτουργήσει, και βεβαίως πριν να τεθεί σε εφαρμογή και ο υπό επεξεργασία νέος Οργανισμός. Οι αποφάσεις της τρικομματικής κυβέρνησης και η ψήφισή τους στερεί από την Περιφέρεια κάθε αναπτυξιακή της προοπτική.

Θεωρούμε  αδιανόητη την εφαρμογή μέτρων που  παραπέμπουν σε εργασιακό μεσαίωνα και δηλώνουμε ότι δεν θα τα αποδεχτούμε και θα αντισταθούμε μαζί με τους εργαζόμενους για να ανατραπεί αυτή η πολιτική της υποταγής και της αναξιοπρέπειας.

Ζητάμε  από τον κ. Περιφερειάρχη να συγκαλέσει εκτάκτως το περιφερειακό συμβούλιο  με μοναδικό θέμα την δραματική κατάσταση  που βιώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  και οι εργζόμενοι της προκειμένου να αναληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις και πρωτοβουλίες.







Για τους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”

                                                                                                                                                                                                       Παύλος Χρυσαφίδης

Νεκτάριος Σαντορινιός



   9/11/2012                                    
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :