Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012

AO ΔΙΚΑΙΟΥ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του ΑΟ Δικαίου με τον Πανναξιακό στην Κω, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Από το ξεκίνημά της η αναμέτρηση στο γήπεδο του Πυλίου ήταν ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν. Στο 5’ ένα σουτ του Μ. Χατζηφούντα των......
γηπεδούχων πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Δερμιτζάκη στο 7’ για τον Πανναξιακό. Στο 19’ ο Καρούσης ανάγκασε τον Σανταμούρη να διώξει σε κόρνερ, ενώ ο ίδιος και ο Δερμιτζάκης πίεσαν για το γκολ χωρίς να τα καταφέρουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανόπουλος με μπαλιές του προσπάθησε να βγάλει τον ΑΟ Δικαίου μπροστά, αλλά οι Σωτίρι και Χατζηβασίλης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Θέμελη. Μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
AO ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Γούλας (23’ Σιώμος/ 73’ Σκαλέρης), Γκουντελίτσας, Χατζηφούντας Χ., Μποιλής Γ., Σωτίρι, Χιούσι, Χατζηβασίλης, Πανόπουλος, Μυλωνάς, Χαζηφούντας Μ.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κατσάνης (58’ Πετρόπουλος), Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ (65'’ Ντούκα), Δερμιτζάκης, Μπονιάτος.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :