Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

Έμαθε από δελτίο ειδήσεων ότι.....πέθανε!!!!!

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας 37χρονος τουρκοκύπριος  από την Κερύνεια, ο οποίος άκουσε στις ειδήσεις ότι… πέθανε.
Ο Musa Mavideniz εργάζεται σε Δημοτική υπηρεσία της πόλης, όπου πριν από λίγες ημέρες είχε εργατικό ατύχημα. Αν και τραυματίστηκε ελαφρά, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Λίγο πριν πάρει εξιτήριο από την κλινική, πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι…
πέθανε. Μάλιστα, την είδηση μετέδωσαν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί. Ο ίδιος το έμαθε από… δελτίο ειδήσεων.

«Εγινε παρανόηση. Ο ασθενής δεν έχει πεθάνει. Χαίρει άκρας υγείας. Τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μηδαμινά μπροστά σε έναν – ακόμη και ετοιμοθάνατο – άνθρωπο», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύθηκε ο υπάλληλος. Μάλιστα, ο Mavideniz δεν δίστασε να φωτογραφηθεί για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός.

Η μητέρα του 37χρονου ρωτούσε συνεχώς τους γιατρούς μήπως της κρύβουν κάτι και δεν της αποκαλύπτουν την αλήθεια, όμως, το προσωπικό της κλινικής την διαβεβαίωσε ότι ο γιος της χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα σύντομα θα βρίσκεται στο σπίτι του.
Όπως ανέφεραν, τέλος, δημοσιογραφικές πηγές, ή κάποιος συνάδελφος του Mavideniz έδωσε λάθος πληροφορία, ή το όνομά του «μπερδεύτηκε» με άλλου συναδέλφου, ο οποίος όντως πριν από λίγους μήνες είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα εν ώρα εργασίας.

http://filoksenos.blogspot.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :