Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Αρχίζουν την Παρασκευή 30 Noέμβρη τα μαθήματα χορού στον Απεραθίτικ​ο Σύλλογο

Από την Παρασκευή 30 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή επαναλαμβάνονται τα μαθήματα παραδοσιακών νησιώτικων χορών στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου (Ανδριτσαίνης 51) στο Γαλάτσι.
Απο 30 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή στις 9,30 το βράδυ,επαναλειτουργούν τα μαθήματα παραδοσιακών νησιώτικων χορών στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου (Ανδριτσαίνης 51) στο..... Γαλάτσι.
Δάσκαλος του χορευτικού"Διαλεχτή Μπελιώτη-Διάκου"όπως επίσημα ονομάζεται πλέον το χορευτικό του Συλλόγου μας,θα είναι ο συγχωριανός μας καθηγητής Στέφανος Γανωτής, ο οποίος και παλαιότερα είχε συνεργασθεί με το Σύλλογο.
Το χορευτικό μπορούν να πλαισιώσουν παιδιά και μεγάλοι απο 14 ετων και άνω.
Στόχος του Δ.Σ του Συλλόγου μας, είναι όχι μόνο η σωστή εκμάθηση των παραδοσιακών χορών του χωριού μας και της Νάξου, αλλά και η επικοινωνία, η δημιουργική απασχόληση, η ψυχαγωγία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Απεραθίτων και ιδιαίτερα της νεολαίας, καθώς και η προβολή του χωριού μας, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων και παραστάσεων των χορευτικών τμημάτων.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης του παιδικού χορευτικού
Τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας είναι 210-2132183 και υπεύθυνοι επικοινωνίας και συντονισμού ορίστηκαν απο το Δ,Σ τα μέλη Αυγερινού Σέβη τηλέφωνο 6932784692 και Τουμπακάρης Μάνος 6982384859

Με τιμή
Το Δ.Σ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :