Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2012

Το Oceamojo παρουσιάζει: Τον Δημήτρη Μπάση,

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012.
Ο Δημήτρης Μπάσης, μετά από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα, και παράλληλα με τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, ανεβαίνει στην σκηνή του Oceamojo, για μια βραδιά με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη για την μουσική, το τραγούδι και τους θεατές. Τον Δημήτρη Μπάση τον πλαισιώνουν έξι εξαιρετικοί μουσικοί, ο καθένας δεξιοτέχνης στο είδος του. Μαζί τους και η.... Ευδοκία Καδή.
Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μπάση, από το 97’, αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής : παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, με σκοπό την δημιουργία μιας όμορφης παρέα, όπου όλα επιτρέπονται!
Ο Δημήτρης Μπάσης, σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας του, τραγουδά με την παιδεία του στην βυζαντινή μουσική, με τα διδάγματα του από τις σημαντικές του συνεργασίες, την πείρα του από το λαϊκό πάλκο αλλά και με την μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη Θεοδωράκη, μας υπόσχεται ότι θα μας παρασύρει σε μια όμορφη μουσική διαδρομή. Με προσωπικό ρεπερτόριο, από τα «Χαμοπούλια» ως τους «Ψίθυρους καρδιάς» και από το «Τώρα μένω μόνος μου» μέχρι τη «Ζωή» το «Σπασμένο καράβι» και με τις δύο τελευταίες του δουλείες το «Δημήτρης Μπάσης Live», το οποίο έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, αλλά και με το ολοκαίνουργιο CD του σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο «Η συννεφιά περνάει με παρέα», έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του που έχει καταφέρει να αφήσει ανεξίτηλο «αποτύπωμα» στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι αλλά και σε άλλα είδη, καταφέρνοντας όμως πάντα να διατηρεί την καλλιτεχνική του ταυτότητα.
Για μία μόνο παράσταση! Στην σκηνή του Oceamojo!

Έναρξη: 22.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947933683
info@oceanmojo.com
www.oceanmojo.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!