Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

O Ζαφείρης Μελάς θα τραγουδήσει στο χορό των ερασιτεχνών αλιέων Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ « ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »
Νάξος 14/2/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Νάξου σας ενημερώνει ότι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 23:00, διοργανώνει τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του, στο κέντρο «ΘΑΛΑΣΣΑ CLUB», στη Στυλίδα Νάξου, με το πολυμελές συγκρότημα του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ, σε ένα πλούσιο Λαϊκό και Νησιώτικο πρόγραμμα, με την φιλική συμμετοχή του ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟΥ. Τιμή εισόδου 15,00€
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο Τηλ.. 6944530982
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

κατα τα αλλα η κριση κριση ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΗ... ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

15x4=60+100 to mpoykali 160euros. einai polla ta lefta kavoura

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι επαγγελματίες ψαράδες που κάνουν χορό, στο Λας Βέγκας με τη Γκα-γκα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΥΛΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΑ...
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ.... ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΟΝ κκ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ...ΠΟΠΗ ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

...pare fatses poy tha pane kai meta ama toys deis sto dromo tha soy klegontai oti den exoyn na pleirosoyn to xaratsi k.a....more den leipame kanena apo daytoys!!!...oyst re!!!

Καβουρας Νικος είπε...

ΙΑγαπητέ NAXOS FAN
Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με σχόλια που προέρχονται από άτομα που δυστυχως δεν έχουν το θάρρος και τη δύναμη να δήξουν το πρόσωπο τους όταν κάνουν τέτοιου είδους κριτική .
Είμαι όμως υποχρεωμένος να αναφέρω κάποια γεγονότα που αφορούν την δραστηριότητα του συλλόγου που εκπροσωπώ και που στην παρούσα φάση θίγεται και προσβάλλεται από τα σχόλια των κουκουλοφόρων που εσείς δυστυχώς επιτρέπετε να δημοσιεύονται ανώνυμα. .
Ο σύλλογος μας διοργανώνει κάθε χρόνο αποκριάτικο χορό με σκοπό να διασκεδάσει τα μέλη και τους φίλους του και να εισπράξει αν είναι δυνατόν κάποια χρήματα για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων του. Έτσι νομίζω κάνουν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Ελλάδας. Η προσέλευση στις εκδηλώσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικές, όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαθέσει κάποια χρήματα για να πάει σε μια τέτοια εκδήλωση το κάνει και δεν έχει υποχρεώσει να δώσει λογαριασμό σε κανένα.
Για ενημέρωση των καλοπροαίρετων αναγνωστών σας, αναφέρω ότι, κάθε χρόνο ο συγκεκριμένος σύλλογος, μονός του η με συνεργασία άλλων φορέων, διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όπως, τη γιορτή του ψαρά το καλοκαίρι, την γιορτή στη χάρη του Αι Νικόλα το χειμώνα, συμμετοχή οικονομικά στην εκδήλωση που γίνετε την παραμονή των Χριστουγέννων στην παραλία κοντά στην Φάτνη, συμμετοχή στην εκδήλωση για την ώρα της Γης και άλλες πολλές. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις απαιτούν χρήματα για να γίνουν και γίνονται για την προβολή του νησιού και την διασκέδαση των κατοίκων του.
Μην προσπαθείτε λοιπόν με τα πικρόχολα σχόλια σας να σαμποτάρετε τον φετινό αποκριάτικο χορό τοy συλλόγου με τον Ζαφείρη Μελά γιατί δεν κάνετε κακό τα πρόσωπα που τον εκπροσωπούν αλλά βάζετε φρένο στις εκδηλώσεις, που συμμετέχει ο σύλλογος , που τόσο πολύ έχει ανάγκη το τόπος και οι κάτοικοι.
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΝΑΞΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κάβουρα ζητάς και τα ρέστα από πάνω?
Ένας κοματατζίς και ακολούθως τον προδοτικών κωμάτων είσαι και ήσουνα και πρόσφατα έβαλες και την υπογραφή σου σαν πρόεδρος για να κάνεις και τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ σε αυτούς που έκραξαν τον Στυλιανιδη.
Ξέρεις τι είσαι?
Μια πατημένη τυρόπιτα είσαι και τίποτα άλλο.Φτου σου ξευτίλα

Καβουρας Νικος είπε...

Σκουλήκια σαν εσένα καλά κάνετε και δεν βγαίνετε στην επιφάνια, γιατί κάθε φορά που βγαίνετε βρομίζετε με την λάσπη που κουβαλάτε και τους καθαρούς ανθρώπους. Ναι έχεις δυστυχώς ένα δίκιο όσον αφορά τους προδότες που ακλούθησα τόσα χρόνια, όμως επειδή εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι άντρας καθαρός και χωρίς κουκούλα, έχω το θάρρος και την παλικαριά να αναγνωρίσω το λάθος μου και δημόσια εκφράζω καθημερινά την αντίθεση μου και την δυσφορία μου απέναντι σε όλους αυτούς. Όσον αφορά όμως τις υπογραφές που αναφέρεις για Στυλιανίδη, θα ήθελα να μου τις δήξεις και μένα εδώ ενώπιων όλον η αν δεν τις έχεις πες μου εμένα που υπάρχουν να τι βρω και θα τις δημοσιεύσω εγώ να’σε σίγουρος. Ψάξε για άλλον Κάβουρα γιατί μάλλον μπερδεύτηκες θολωμένος όπως είσαι από το μίσος που τρέφεις στο πρόσωπο μου.
Αλλά καλύτερα θα ήταν λέω εγώ, να βγάλεις την κουκούλα σου αν φυσικά έχεις τα κότσια και κάτι το αντρικό πάνω σου, και να δούμε τελικά όλοι ποιος από τους δυο μας είναι η πατημένη τυρόπιτα και ο ξευτίλας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΒΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΗΡΘΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Καβουρας Νικος είπε...

Την κουκούλα τη φοράς γιατί είσαι βρομιάρης και άνανδρος.
Φοβάσαι φαίνεται να μην δούμε τι λουλούδι κρύβετε πίσω από την κουκούλα και τότε φυσικά δεν θα σε υπολογίζει κανένας, ούτε θα μπορείς να χέζεις από το στόμα, χωρίς να φαίνετε ο κώλος που έχεις αντί για μούρη και γι’αυτό τελικά καλά κάνεις και τον κρύβεις με την κουκούλα γιατί πώς να κυκλοφορείς καημένο παιδί με τον κώλο στη μούρη, ε δεν είναι και ευχάριστο. Τι έγινε αλήθεια με εκείνες τις υπογραφές που υποτίθεται ότι είχα βάλει για Στυλιανιδη και που θα έφερνες εδώ να τις δούμε και εμείς και να με κάνεις ρόμπα; Χαχαχαχαχχα, τελικά έχεις πολύ πλάκα, και θέλεις και να σε πιστεύουν αυτοί που διαβάζουν αυτά που χέζεις. Δεν φοβάσαι εμένα και κρύβεσαι, εσένα τον ίδιο φοβάσαι γιατί γνωρίζεις φαίνεται πολύ καλά την γύμνια σου οπότε και τι να δήξεις. Και με αυτά το ολίγα τελειώνω μαζί σου γιατί πολύ σημασία σου έδωσα και όσο ασχολούμαι μαζί σου τόσο με πιάνει η μπόχα που εκπέμπεις. Καλά θα κάνει ο NAXOS FAN να σε προσέχει γιατί η μπόχα σου θα πιάσει και εκείνον σιγά, σιγά.