Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Το δίλημμα είναι ένα ή εμείς, ή αυτοί

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Η μεγαλειώδης κινητοποίηση του λαού με πάνω από μισό εκατομμύριο κόσμου στο Σύνταγμα και πολλές χιλιάδες σε όλες τις πόλεις της χώρας, πέτυχε να απονομιμοποιήσει πλήρως την κυβέρνηση και την πολιτική της και να μειώσει την κοινοβουλευτική της στήριξη, από 255 σε 199 βουλευτές.
Το νέο μνημόνιο ψηφίστηκε αλλά η μάχη μόλις χτες ξεκίνησε. Ας μη χαίρονται. Δεν θα προλάβουν να το εφαρμόσουν. Η καθολική μας Αντίσταση δεν.... θα τους επιτρέψει να πάνε μακρυά...

Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, οι βουλευτές που ψήφισαν την καταστροφή της κοινωνίας, πρέπει να ξέρουν πως δεν ξεμπέρδεψαν. Μπαίνουν στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της χώρας μας και ο λαός δεν ξεχνά.

Ο δοτός πρωθυπουργός και η λαομίσητη κυβέρνηση εκβιάζει, τρομοκρατεί και επιτίθεται με απίστευτη βαρβαρότητα στον αγωνιζόμενο λαό με βίαια μέτρα ενάντια στη ζωή των εργαζομένων, με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, την ώρα που αφήνουν ακραίες ομάδες να καίνε ιστορικά κτίρια του κέντρου της Αθήνας.

Για μας τέτοιες πράξεις βίας από όποιον κι αν γίνονται είναι αντικειμενικά εχθρικές για το ίδιο λαϊκό κίνημα.

Απαίτηση όλου του λαού είναι να φύγει η παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου, που οδηγεί το λαό σε σίγουρη φτώχεια και χρεωκοπία και ξεπουλά τη χώρα.

Εντείνουμε τον Αγώνα μας.

Ο λαός μίλησε. Ο λαός καταψήφισε το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση.

Εκλογές τώρα.

Η κυβέρνηση κοινωνικής μειοψηφίας, η λαομίσητη συγκυβέρνηση Παπαδήμου έχει ήδη καταρρεύσει και μετράει τις τελευταίες της μέρες.

Λαέ μπροστά μη σκύβεις το κεφάλι.

Ο φόβος τους είναι η Ελπίδα μας.
Το δίλημμα είναι ένα ή εμείς, ή αυτοί
Απαντάμε: ο λαός ενωμένος θα σας ανατρέψει.

ΠΑΡΟΣ 15-2-1012
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :