Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2012

Δάμασε και τη Λάρισα ο Πανναξιακός

Σαν τρελό φορτηγό πέρασε μέσα από την πρωτεύουσα του κάμπου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ και δείχνει πλέον ότι δεν υπάρχει από δω και πέρα αντίπαλος να τη σταματήσει.
Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τέσσερις προηγούμενες σερί νίκες της κέρδισε την ΕΑ Λάρισας μέσα στο γήπεδο της με 3-0 σετ.
Η ομάδα των Τουρσούγκα-Δερματη ξεπέρασε γρήγορα το σοκ από την χαμηλή θερμοκρασία και το δέος που προκαλεί σε κάθε φιλοξενούμενο το τεράστιο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας(5.000 θέσεις!!) Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα καθάρισε εύκολα τα δυο πρώτα σετ με 25-20 και 25-16 αντίστοιχα. Η μεγάλη διαφορά στο σκορ έδωσε της ευκαιρία στον Σουλη Τουρσουγκα να χρησιμοποιήσει στη θέση του λίμπερο την 17χρονη Χριστίνα Σεργη. Η νεαρή αθλήτρια τα πήγε περίφημα, με την απόδοσή της δικαίωσε τον προπονητή που την εμπιστεύεται και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο στο 3ο σετ και είχαν μάλιστα την ευκαιρία να το κερδίσουν όταν έφτασαν στο τέλος να προηγούνταν με 24-23 και είχαν και το σέρβις. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Παίζοντας ψύχραιμα και μυαλωμένα, στοιχεία απαραίτητα για κάθε ομάδα που...... θέλει να λέγεται μεγάλη, έβαλαν τέλος σε κάθε ελπίδα του αντιπάλου τους κατακτώντας το με 27-25.
E.A. Λάρισας : (Πνάκας):Τζουβίλη, Μπέη, Πλίτση, Σουλτούκη, Ζαφειρίου, Νούσια, Μαδένογλου, Υφαντή, Τρικάλη, Τουσούδη, Καματσέλου (λ), Παπαστεργίου.
Πανναξιακός: (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Φάρκωνα, Μαύρου, Τοτσίδου, Φραγκίσκου Λαγουδάκη, Μπορίσοβα, Μάρκου (λ), Καπαρέλη, Σέργη, Γιακούμπ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΝΑΞΑ - ΑΟΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΫ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ...ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΠΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κόψτε τις Μαλακίες και μην σπέρνετε ζιζάνια και δηλητήριο μεταξύ των φιλάθλων και των Ναξιώτικων Ομάδων. Ρε είμαστε συντοποίτες το καταλαβαίνετε γαμώ το φελέκι μου!!! Τι στενοκεφαλιά ρε είναι αυτή. Ηρεμήστε λίγο ρε ηρεμήστε.

Ανώνυμος είπε...

ωραιεσ γκομενες!!!

Ανώνυμος είπε...

osoi exoyn ti myga ... mygiazontai