Κυριακή, Ιουλίου 10, 2011

Όπου υπάρχει θέληση γίνονται και τα έργα...


Εμείς απλά θα μείνουμε να κοιτάζουμε με τα κιάλια..!

To έστειλε το http://naxosaeroclub.blogspot.com Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΦΟ

ΘΒ είπε...

Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε.
Έστω ότι το μεγάλο αεροδρόμιο είναι ώριμα και κατακσυάζεται στην Πάρο. Δηλαδή θα μας χάλαγε αντί να κάνουμε και εμείς ένα μεγάλο αεροδρόμιο να χαλάσουμε το 1/5 των χρημάτων και να αγοράσουμε δύο - τρία ταχύπλοα που να κάνουν την απόσταση Πάρος - Νάξος σε 15 λεπτά και οι πελάτες της Νάξου να είναι στο πιτς φιτίλι απέναντι?
Αν δεν κάνω λάθος οι Παριανοί πάσχουν από Νοσοκομείο. Γιατί να μην επανδρωθεί άριστα το δικό μας Νοσοκομείο (κατ απαίτηση και των Παριανών) και τα ίδια ταχύπλοα (παντός καιρού) να μεταφέρουν χειμώνα καλοκαίρι και τους αρρώστους από εκεί εδώ?
Πως είναι δυνατόν να ζούμε σε ένα υπερχρεωμένο κράτος και να απαιτούμε αυτό το κράτος (που λέει ότι ζούμε με δανεικά) σε κάθε νησί να κάνει μεγάλο λιμάνι, μεγάλο αεροδρόμιο, μεγάλο νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, κήπους κρεμμαστούς και από ένα ΟΑΚΑ για να παίζει η ομαδάρα....?????!!!!!
Συγκεντρωθείτε. Η χώρα είναι σε κρίση. Μην είστε τοπικιστές. Η ισχύς εν τη ενώσει...

Ανώνυμος είπε...

Δύστυχος το κάθε νησί αποτελεί κράτος εν κράτη τα ταχύπλοα τι αντίτιμο εισιτηρίου θα έχουν? Και μαζί με το αεροπορικό εισιτήριο πόσο θα κοστίζει τελικά η μετάβαση? Τι κόστος θα έχουν τα ταχύπλοα και ποιος θα το επωμιστεί? Τι κόστος θα έχει η συντήρηση πλεύση κ.τ.λ.? Αυτά όλα δημιουργούν την διαφορετικότητα του κάθε νησιού.

ΘΒ είπε...

αγαπητέ φίλε,

κόστος κτήσης, κόστος λειτουργίας και συντήρησης και αντίτιμο εισητηρίου (επιδοτούμενο) για όλο τον χρόνο ζωής του ταχύπλοου, σίγουρα πολύ μικρότερο του κόστους κατασκευής και στελέχωσης νέου μεγάλου αεροδρομίου...
Κάτι τέτοιο φυσικά αποτελεί αντικείμενο μελέτης, αλλά νομίζω ότι είναι σαφές ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο λύσεις είναι όχι μία ή δύο αλλά τουλάχιστον τρεις τάξεις μεγέθους...

Ανώνυμος είπε...

TO SKAFOS TOY KERRA EINAI HDH ETOIMO KAI SAS PERIMENEI

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγκεντρωθείτε. Η χώρα είναι σε κρίση. Μην είστε τοπικιστές. Η ισχύς εν τη ενώσει...

11 Ιουλίου 2011 12:53 π.μ.

ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.