Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ - ΖΟΥΠΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνι πανηγύρισαν την επιτυχία τους στη Νάξο και μίλησαν για δικαίωση των κόπων τους και ευχαρίστησαν όσους τους βοήθησαν. Μιλώντας στην webcamera του Volleynews αναφέρθηκαν στην εφετινή τους πορεία...
στη σημασία του πρώτου Πανελλήνιου τίτλου αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη μοναχική πορεία αποκλειστικής ενασχόλησης με το μπιτς βόλεϊ.
«Κάναμε πολύ καλό τουρνουά πριν έρθουμε εδώ και φτάσαμε στη Νάξο για το καλύτερο το οποίο τελικά ήταν ένα καλό παιχνίδι στον τελικό και ο τίτλος. Ήταν έκπληξη για μας που δεν ήταν στον τελικό ο Ξενάκης με τον Μπιλλήρη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας βοηθάνε, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά και την ομοσπονδία που μας στηρίζει παρά τους δύσκολους καιρούς», είπε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.
«Κάναμε πολύ καλό τουρνουά, παρότι ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Είναι ο πρώτος μου τίτλος. Είχαμε κολλήσει στις δεύτερες θέσεις, αλλά τώρα είμαστε πρώτοι! Κι εγώ μπορώ να πω πως περίμενα στον τελικό τον Μάνο και τον Φερνάντο…», συμπλήρωσε ο Νίκος Ζουπάνης.
Η Τζοάνα Παπαγεωργίου και η Χριστίνα Ρουμπάνη που κατέκτησαν δίκαια την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σιρκουί του 2011 στη Νάξο μίλησαν στο....... Volleynews για την ελληνική καταγωγή τους, για τη σημασία της επιτυχίας τους στη Νάξο αλλά και για τον μεγάλο στόχο τους που είναι η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα αγωνιστούν στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων...

«Είμαστε χαρούμενες και για τον τίτλο, αλλά και γιατί παίζουμε στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανες και να ξέρετε ότι ζούμε στην Αμερική αλλά δουλεύουμε για την Ελλάδα. Συμμετέχουμε στα τουρνουά της FIVB και μαζί με τη Βίκυ Αρβανίτη και την Μαρία Τσιαρτσιάνη διεκδικούμε για τη χώρα μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», τόνισε η Τζοάννα Παπαγεωργίου, που είχε δίπλα της και τους γονείς της. Ο πατέρας της κατάγεται από την Πελοπόννησο.

Αντίθετα, οι συγγενείς της Ρουμπάνη δεν κατάφεραν να έρθουν από την Αθήνα, ωστόσο η ίδια δήλωσε χαρούμενη που τους έκανε υπερήφανη και πρόσθεσε πως ο τελικός ήταν συναρπαστικός. Η καταγωγής είναι από την Αθήνα.
www.volleynews.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :