Σάββατο, Ιουλίου 30, 2011

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για τη Κάρτα του Φορολογούμενου Πολίτη:

Δίκαιο μέτρο για τους παράνομους μετανάστες και άδικο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!».
Για το θέμα της ηλεκτρονικής Κάρτας Φορολογούμενου, κατέθεσα ερώτηση προς τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρ. Δικαιωμάτων και Προστασίας του Πολίτη και ρωτώ τους Υπουργούς να διασαφηνίσουν εάν και κατά πόσο η όλη αυτή πρωτοβουλία διέπεται από την απαραίτητη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των φορολογούμενων πολιτών.
Περαιτέρω υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο οι Έλληνες πολίτες και...... οι νομίμως διαβιούντες αλλοδαποί να αποκτήσουν την κάρτα αυτή, ενώ οι εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμως δραστηριοποιούμενοι αλλοδαποί να συνεχίσουν όπως και πριν την ενασχόληση τους με την παραοικονομία και τη μαύρη εργασία. Επίσης τους ζητώ να ερευνήσουν σχολαστικά το πιθανότατο ενδεχόμενο η κάρτα αυτή να χρησιμοποιηθεί από εγκληματικά στοιχεία για πλαστογραφίες και φόρτωση ψευδών δεδομένων.

Κατά συνέπεια διαφαίνεται πως η ηλεκτρονική κάρτα του Φορολογούμενου θα έχει μόνο δυσμενή αποτελέσματα για αυτούς που ζουν νομίμως, ενώ εκείνοι που παρανομούν θα συνεχίσουν όπως και σήμερα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :