Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Μανόλης Μαργαρίτης :Συνεχίζουν να είναι τροχοπέδη για τη Νάξο, άλλα η στροφή στο μέλλον έχει ξεκινήσει

Φωτιές άναψε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η καταγγελία του Δήμαρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, ότι ο Νίκος Μαράκης και η παράταξή του συνεχίζει να είναι τροχοπέδη για τη Νάξο, αφού προσπαθεί με κάθε τρόπο να στερήσει το Δήμο από έργα, όπως ο Χ..Υ.Τ.Α.. Ο Νίκος Μαράκης, με την[ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗ Η ΣΎΜΠΡΑΞΉ ΤΩΝ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ] Ευδοκία Ψαρρά, κατέθεσαν ένσταση κατά της νομιμότητας των αποφάσεων του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, που είχε γίνει για να αποφασιστούν οι απαλλοτριώσεις στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α.. Ο Μανόλης Μαργαρίτης κατήγγειλε ότι, επί τέσσερα χρόνια, ο Νίκος Μαράκης δεν προχώρησε την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Α., για να αποφύγει το πολιτικό κόστος και τώρα προσπαθεί και πάλι να καθυστερήσει το έργο, κάνοντας μικροπολιτική. Επίσης, κατήγγειλε τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Νίκο Βλησίδη, ότι με.......
τις τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει στην Περιφέρεια και οι οποίες απορρίφθηκαν, καθυστέρησε η έγκριση του προϋπολογισμού από την Περιφέρεια κατά 40 ημέρες, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του Δήμου να παραμένουν απλήρωτοι, τα νομικά πρόσωπα να μην μπορούν να λειτουργήσουν και όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής να καθυστερούν.
Η ένταση κορυφώθηκε, όταν ο Μανόλης Μαργαρίτης αποκάλυψε έγγραφο που ήρθε στο Δήμο, βάση του οποίου ο Δήμος καλείται να πληρώσει 120.000 ευρώ σε αντίδικο του Δήμου, ύστερα από δικαστήριο που έγινε το 2009 και ο τότε Δήμος Νάξου καταδικάστηκε ερήμην, αφού ο τότε Δήμαρχος, Νίκος Μαράκης, δεν φρόντισε να παραστεί στη δίκη.
Φανερά οργισμένος ο Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε ότι η στροφή στο μέλλον έχει ξεκινήσει και κανείς δεν θα γίνει εμπόδιο σ' αυτήν την πορεία.
naxios.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

24 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΚΗΣΕ ΔΗΜΑΓΒΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΑΚΟΜΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΓΕΙΤΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ;

Ανώνυμος είπε...

εσυ εκει! με το πουλακι στα δαχτυλακια! δεν πας να ξυπνας ... τη δημαρχαρα τωρα που μπηκε στις στροφες γιατι πηγαινει στα γκρεμνα ... και για το πουλακι εχεις καιρο και αυριο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ;
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΔΕΞΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΦΑ, ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για προσεξετε ρε παιδια τη δεξια φωτογραφια: οσο μιλαει ο μαργαριτης ... τοσο καραφλιαζει ο μαυρομματης. μεχρι να ληξει η θητεία δεν θα του εχει μεινει τριχα. σκεφτειτε τι θα εχει ξεφουρνισει αυτο το στομα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa ! του τα γραφει ρε συ ο Μαυρομματης απο την προηγουμενη ημερα τα μαθαινει ο 'Δημαρχος' σαν ποιημα και τα λεει στα συμβουλια για να μας εντυπωσιασει καινα μας πεισει πωως καπου υπαρχει και αυτος

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΠΡΑΓΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ .... ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΜΑΡΑΚΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΑΙΔΩΝΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

δυστυχος για το ερημο μας τοπο . Αντισημοκρατικοτατες διαδικασιε στο δημο ,πεσανε με τα μουτρα στο πατσα να τακτοποιησουν υποθεσεις τους καμματικες τους υποσχεσεις.Αξιοκρατικοτατα ολα παντα συμφωνα με το προεκλογικο προγραμμα του μαραγαριτη. ΕΥΓΕ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά προσαρμόζεται εύκολα ο Μαργαρίτης. Μόλις τον έκραξε για ατολμία ο Καμβύσης, λιοντάρι έγινε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ
Α) ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ Κ. ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ
Β) ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ
Γ) ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΝΩΝ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΔΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΛΛΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Εγωπαθείς κακόζαβοι Αξώτες κλείνει το νοσοκομείο και εσείς το χαβά σας, στην Σύρο δεν πειράζει εκεί να τα πάνε όλα να μείνουνε εδώ μόνο οι σκατιές από τα βούδια τους αξώτες ζαβοί.

Ανώνυμος είπε...

βρε αρχιβουδαρε 11:56 τοσο πια @@@@ας εισαι που σου παιζουνε ... επιτραπεζιο και συ το γυριζεις σε ...καλαματιανο?
μπραβο το μοσχαρακι μου!

Ανώνυμος είπε...

Γιά 21 Ιουλίου 2011 8:34 μ.μ.
Γιατί ρε μεγάλε εσένα πια είναι η αντίδραση σου για όλα αυτά που συμβαίνουν ούτε καν ο σκοπός που παίζουν τα όργανα είναι σωστός ώστε να χορέψεις. Αντίδραση μηδέν σε όλα τα θέματα. Από το κεντρικό κράτος τελειώσαμε πέθανε αυτό τι θα κάνουμε ενωμένοι εμείς πρέπει να δούμε ή παραμένουμε βούδια.

Ανώνυμος είπε...

ESY 11.56 ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΟΥΔΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ .ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ,ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι εγινε αρχισε ο Καμβυσης να διαρτυρεται, δεν τα βλεπω καλα ,ανατροπη σκηνικου μεσα σε μισο χρονο,απο τη μια το προεδροσυνδικαλιστακι-αδικημενο παιδι το γυρισε σε κοντρα μετα απο μεγαλη στηριξη του μαργαριτη τωρα ο καμβυσης , μεγαλες εξελιξεις!

Ανώνυμος είπε...

ολα ερχονται στην ωρα τους . αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι .Ετσι και αυτοι αρχισε η ωρα τους και τα οργανα μαζι,για τους δουμε λιγο να χορευουν

Ανώνυμος είπε...

TI ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ , ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ; ΦΩΤΗ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΘΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ , ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

ΤΑ 120.000 ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΗΜΗΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?

ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...
(ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΤΑΝ:
"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΡΙΝ.."

ΦΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΘΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1993 (ΕΠΙ ΚΟΚΟΤΑ). ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ (Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ: Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΗ? ΟΟΟΧΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΣΑΜΠΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ( ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ).

ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ : ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΖΜΟ (ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΤΟΡΕΣ). ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΙΨΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΒΑΛΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ( ΛΙΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΡΕΜΟΥΛΑΣ (ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ) ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ( ΣΥΜΠΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ) ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

εχετε χασει τη μπαλα εσεισ του μαργαριτη , λαμογια ολικησ αποδεχτηκατε και το εχει καταλαβει ο κοσμακησ. αυτα που λεγατε για το μαρακη (ψεματα λεγατε και τοτε)τα κανετε εσεισ τωρα. ρεμαουλεσ , απατεωνιεσ και πανω απο ολα εχετε γινει και προυτορεσ νομιζετε οτι ειστε βασιλιαδεσ στην πλατη μασ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ?