Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου και Ώρα 9.30μμ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε αγαπημένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το....... δικό του μήνυμα. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά και αισιοδοξία.

Ο Μιχάλης φέτος, ανανεωμένος και ξεκούραστος, αφού τον χειμώνα έκανε μόνο 5 επιλεγμένες εμφανίσεις, βρίσκεται στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του έχοντας ένα πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του. Ένα άλμπουμ που μετράει ήδη πολλά top singles, το “Μία απ'τα ίδια”, σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη, πρώτο στις λίστες των ρ/φ ολης της Ελλάδας, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου”, το “Καλύτερο Ψέμα”, αλλά και τα “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ'αγαπάς”, “Το παιδί της βροχής”.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ώριμος καλλιτεχνικά, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ερμηνευτικά. Ταυτόχρονα είναι πιο έντονος και πιο συναισθηματικός, ουσιαστικός πάντα στην επικοινωνία του με το κοινό κάθε συναυλίας του.

Και αυτό το καλοκαίρι φέρνει στη σκηνή όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και φτάνει μέχρι και τον τελευταίο ακροατή.

Μη χάσετε τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αγαπημένη του Πάρο την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 9.30.

Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟ 2/8/11

ΠΑΡΟΙΚΙΑ : Βιβλιοπωλείο Αναγέννηση, AUDIOPHILE Γιάννης Ρούσσος, Hotspot Café, Coffee Way, ΚΔΕΠΑΠ Φύλαξη Αποσκευών Λιμανιού, Mini-Market «ΜΗΝΑΣ»

ΝΑΟΥΣΑ : Βιβλιοπωλείο «Πάρια Λέξις», Βιβλιοπωλείο «Παρά Πέντε», Βιβλιοπωλείο «Σαϊτα», «ΑΤΟΥ Sportswear», Φωτογραφείο Σταύρος Νιφλής, AMELIE Cafe

ΜΑΡΠΗΣΣΑ : Βιβλιοπωλείο «Καλημέρα»

ΛΕΥΚΕΣ : «Ράμνος Café»

ΑΛΥΚΗ : Κεντρικό Περίπτερο

ΔΡΥΟΣ : Εστιατόριο «ΑΝΝΑ»

ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ : Τουριστικό Γραφείο «Visit Cyclades»

ΛΟΓΑΡΑΣ : «COFFEE TIME» Αντωνοπούλου Αννεζίνα

ΠΟΥΝΤΑ : PUNDA BEACH

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ : Τουριστικό Γραφείο «Ωλίαρος»

Τιμή εισιτηρίου:18 ευρώ

Διοργάνωση: ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΜΟΥΝΙ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!