Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Παραίτηση από Μέλη & Αναπληρωματικά Μέλη στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Νάξου!!!

Ανακοίνωση
Προς: Ημ/νια 25/05/2011
Δ/Σ του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νάξου
Τοπικά Μ.Μ.Ε
Μετά την διεξαγωγή των εκλογών του ΝΙΟΝ Νάξου στις 14 Μαΐου 2011 διαπιστώσαμε λογικές και μεθοδεύσεις που πιστεύουμε ότι δεν συμβαδίζουν με την ηθική και τους στόχους του Ομίλου που είχαν τεθεί από τις πρώτες κιόλας συγκεντρώσεις των μελών προ της ίδρυσης του.
Οι πρακτικές που ακολουθήθηκαν από συγκεκριμένα μέλη πριν και κατά τη διάρκεια των εκλογών πιο πολύ θυμίζουν κομματικούς μηχανισμούς παρά διαδικασίες ίδρυσης ενός υγιούς και....... πολλά υποσχόμενου Ομίλου όπως διατυμπάνιζαν.

Ο στόχος για παραγκωνισμό των νέων σε ηλικία μελών οι οποίοι ήταν από την αρχή στις συναντήσεις για την δημιουργία του Ομίλου επετεύχθη απόλυτα. Σε αυτό συνέβαλαν η τοποθέτηση υποψηφίου φάντασμα που εμφανίστηκε πρώτη φορά μετά τις εκλογές καθώς και η ενημέρωση των ψηφοφόρων ακόμα και την ώρα των εκλογών με χαρτάκια που ανέγραφαν τα μαγικά ονόματα.

Πιστεύουμε ότι το Δ/Σ πρέπει να απαρτίζεται από ΝΕΑ άτομα, γνώστες του αντικείμενου με όραμα και όρεξη για δουλειά και ο σκοπός της συμμετοχής τους στον Όμιλο δεν θα είναι η αποκόμιση κομματικών, προσωπικών και οικονομικών ωφελημάτων.

Μετά από τα παραπάνω υποβάλουμε την παραίτηση μας από Μέλη & Αναπληρωματικά Μέλη του Δ.Σ.


Τα μέλη του Δ.Σ
Πιτταράς Χρήστος
Παγώνης Στέλιος
Συμεώνογλου Δημήτρης

Τα αναπληρωματικά μέλη:
Ορφανός Μανώλης
Μαγγιώρος Γιάννης
Μανδηλαράς Δημήτρης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

32 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΑΝΕ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΡΩΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

τα πολιτικα κ προσωπικα συμφεροντα εκαναν καλα την δουλεια τους κ ο "τιτανικος" ομιλος Ναξου βυθιστικε πριν το παρθενικο ταξιδι του..καλα τα καταφερατε!!!φωναξτε τον καπετανιο-φαντασμα Αρκουλη να σας πεταξει τα σωσιβια...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ετσι λειτουργουν ολα εδω στη Ναξο,παντου υπαρχουν κατευθυνομενα ατομα απο κοματα,συνδυασμους και κομπλεξικα ατομα που νιωθουνν μειωνεκτικα και νομιζουν με τα αξιωματα θα παρουν και αξια!
Συγχαρητηρια στα παραπανω παιδια που ειχαν τα κοτσια και παραιτηθηκαν ξεβρακωνοντας καθε πονηρο εμπλεκομενο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστιχος έτσι είναι το σύστημα αλλά για εμένα προσωπικά η παραίτηση είναι ήτα και θα έπρεπε τα παιδιά αυτά που τα γνωρίζω και είναι εμπειροι στην θάλασσα και πολύ καλοί αθλητές εν οι (μεγάλοι) είναι άσχετοι να προσπαθούσαν πιο πολύ και με την επιμονή τους και την σοβαρότητα τους που είναι όλοι σοβαρά παιδιά να τους κάνουν στην ακρια!!μόνο με επιμονή θα καταφέρουμε εμείς οι νέοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας όλοι αυτοί οι γνωστές των πάντων είδαμε πως μας κατάντησαν και εδώ στην Νάξο αλλά και γενικά στην Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όλοι αυτοί...οι ένα ματσο άσχετοι δεν σας φτάνουν ούτε στο μικρό σας δαχτυλακι,σύμφωνο με τον αποπανω ότι θέλει προσπάθεια,να είστε κοντά στον όμιλο γιατί αργά η γρήγορα ολοι αυτοί οι θαλασσολυκοι εκτός Τσακωνιατη γιατί ο Μήτσος είναι Εργατης και όπου παει δουλεύει σκληρά όλοι άλλοι θα την κάνουν και είναι κρίμα όλοι η προσπάθεια να παει χαμένη!!ένα ναυτικός όμιλος είναι μεγάλο πρεστιζ για ένα νησί!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είναι μερικά άτομα στην Νάξο που όπου γίνετε σύλλογος ομάδα κλπ πανε και βάζουν για πρόεδροι ταμειες κλπ δεν αφήνουν σύλλογο για σύλλογο αγαμητο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είναι μερικοί τύποι εδώ στην Νάξο που δεν αφήνουν σύλλογο για σύλλογο αγαμητο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ: Από μεγάλο και ανερχόμενο Όμιλο στη Νάξο ζητούνται άσχετοι με τη θάλασσα για το Δ.Σ ........xeftilismenoi

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε τώρα να σας δώσω το κ@βλι μου για κουπί ,θέλατε και χορηγούς λαμόγια

Ανώνυμος είπε...

par te t arxidia mou kaomatoskyla pou ehete katastrepsei to topo kai kata t alla to paizetai sotires tou Nisiou

Ανώνυμος είπε...

Εχετε αρχιδια ?
Τι εννοειτε?
Πειτε τα ... ποιοι ειναι αυτοι που κατηγορειτε?
Παραιτηθηκαν και οι αναπληρωματικοι .... ειστε γελοιοι ρε και αμα διαβασεις τα ονοματα εδω ταιριαζει το κατα τη σαλα και τα επιπλα

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτε να κάνετε ιστιοπλοΐα στη σπηλιά του Ζα βοσκοί

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε μνημόνια που σας χρειάζονται! Ξυπνάτε Μαλάκες, ξυπνάτε! Ποιοί είναι οι "νέοι" και "ακομμάτιστοι" "καπεταναίοι που θέλουν να "προσφέρουν" στο νησί και παρατούνται όλοι μαζί, "όλως τυχαίος!". Ο ρουφιάνος του Μαμουζέλου στον Σύλλογο ο Πιτταράς, η ο Μέλλον "Πρόεδρος" της Νάξου, διάδοχος του μονίμου Προέδρου Κώστα Παγώνη, υιός Παγώνης. Οσο γιά τον τελευταίο "νεαρό", νομίζω ό,τι είναι κάτι παραπάνω από κομματόσκυλο της Δεξιάς ο Υιός Συμεώνογλου! Αλλά αφού έγιναν παρατυπίες στις εκλογές γιατί δεν έκανα ένσταση τα "καμάρια μου". Μήπως αφού έχασαν την γούρνα με τα ζουμιά ξεκίνησαν όλα. αλλά έτσι είστε όλοι στην Νάξο... σκατόμυαλοι1 Για αυτό μιά ζωή θα μείνετε μαλάκες στους σταύλους μέσα να βόσκεται μοσχάρια!

Ναξιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ναξιώτης 25 Μαΐου 2011 1:45 μ.μ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ@ΒΛΙ@ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΛΕΠΈΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

gia tous alous 3 anapliromatikous ti exeis na peis re stoke ? mipws einai kai aytoi melodikoi prothipourgoi?

Sikw ligo apo ta skata kai pare anasa

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 1.45 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕΣ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ.ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΥΣ ΜΕΣΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λετε ρε παιδια. Οι μασκες επαισαν. Ο κυριως που δινει τα ονοματα των παιδιων που κατεθεσαν την παραιτηση τους θα ειναι απο την αλλη πλευρα. Δεν ειναι τυχαιο να που πηγα να ψηφισω και μου εδωσαν χαρτακι με ορισμενα ονοματα. Δεν ειναι τυχαιο που σε αυτες τις εκλογες δεν ψηφιζε ο καθε ενας. Ασε λοιπον τις κατηγοριες στα παιδια και πες μας την αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ναξιωτη που εκανες το σχολιο στις 1.45 γιατι δεν μας λες τελικα τι ειναι αληθεια? Τι ειναι ψεμα? Δεν βλεπω κανενα απο εσας να βγει και να πει οτι δεν εγινε νοθια στις εκλογες και μοιραστικαν χαρτακια με ονοματα. Δεν βλεπω να βγει και να τα διαψευσει κανενας. Γιατι? Βγες και παρε θεση. Βγες στο ραδιο και στην εφημεριδα και εδω και πες οτι δεν ειναι ετσι. Αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου μιλανε για θυλια. Τεκμηριωσαι μας με στοιχεια οτι τα παιδια λενε ψεματα. Τα παιδια να ξερεις οτι εχουν πολλα στοιχεια και αμα χρειαστουν θα τα δωσουν εκει που πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΛΥΦΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΕ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ Γ......!

Ανώνυμος είπε...

ti les re malaka stros kan ti les vlaka!!

Ανώνυμος είπε...

@1.45

Pw re 1.45 eisai toso polu ZWO pou prosvallw kai ta zwa onomatizontas se etsi.
Esu kai oi omoioi sou katestrepsan ton topo auto. Kai epeidi den mporw na asxolithw allo me zwa giati den kserw apo voski sou lew to eksis:
AN ESY EISAI NAXIOTIS TOTE EGW EIMAI O TSAK NORIS.

Ara pairneis ta @@ sou 2 fores. -Kai na les kai doxa to theo.


TSAK NORIS

Ανώνυμος είπε...

tsak noris eisai megalo vlima kai paparis.mathe prota grammata grafi kai xanaela sta blogs

Ανώνυμος είπε...

O tsak re agrammate den xreiazetai na mathei, kserei idi re axriste. Kserei oti esy kai oi omoioi sou einai oloi voskoi, kai to mono pou mporoun na ekmetaleutoun tetoioi typoi opws esy ston omilo einai mia me dyo trixes apo ta terastia @@ tous.
Mia symvouli tha sou dwsw, paenai gine komwtis mipos kai sou dwsoun douleia ta paidia pou paraitithikan.
Enas akomi tsak.
Mi to skeftesai polu, pires gia triti fora ta @@ tou tsak, sorry, kolozwo.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια προσωπικα ειμαι ασχετος με τον ομιλο αλλα διαβαζοντας τα σχολια καταλαβα το επιπεδο της συζητησης εχει ξεφυγει τελειως.Κυριοι εσεις δινετε το καλο παραδειγμα στα παιδια μας?Και κατι τελευταιο, επειδη βλεπω οτι ειστε ασχετοι με την δομη των ομιλων σας πληροφορω οτι οι προεδροι των ομιλων και τα μελη του ΔΣ δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζουν το αντικειμενο.Λιγη ενημερωση δεν βλαπτει ποτε.
Για να μην ψαχνεστε σας λεω και παλι οτι δεν εχω καμια σχεση με τον ομιλο απλα ειμαι ενας γονιος που ανησυχει για τομελλον του νησιου μας.

Ανώνυμος είπε...

ναι, δε χρειαζεται να εχει καμια σχεση με το αντικειμενο, για αυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει..
Ο εμπορος - αντιδημαρχος ρυθμιζει το κυκλοφοριακο κλπ κλπ..
Ζωα ειμαστε και ζωα θα μεινουμε,δεν υπαρχει σωτηρια, ανεκπαιδευτοι..μπεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΗΘΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ. ΗΔΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΧΑΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΑΞΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 25/5 01;45, ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε γονέα 1.18 απλά δε θέλουμε συμμετέχουμε σε αυτό που η δική σου γενια γέννησε και διατύρησε.... Σου φαίνεται όντως τόσο φυσιολογικό το ΔΣ ενός ομίλου να μην γνωρίζει απο το αντικείμενο για τον οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν τον όμιλο??? Έλα πες την αλήθεια, τοσο πολύ σε έχει απορροφύσει το συστημα αυτό που εσύ και η δική σου γενια τρέφεις τόσα χρόνια.? Αν είναι έτσι φίλε μου γονέα, όλοι εμεις οι νέοι σε παρακαλούμε για ένα πράγμα... Μην κάνεις τα παιδιά σου σαν τα μούτρα σου. Τα σκατά που φτιάξατε δεν θα τα φάμε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 26 Μαΐου 2011 10:22 μ.μ διακρινω οτι συνεχιζεις να γραφεις με το συγκεκριμενο ειρωνικο υφακι σου. Γιατι τετοιο μενος και τοση κακια?
Με τον τροπο αυτο δεν πετυχαινεις τιποτα πιστεψε με.Οσο για την γενια μου που αναφερεις σε πληροφορω οτι δεν απεχω και πολυ απο την δικια σας αν και δεν συμφωνω με την αποψη σου οτι η γενια που αναφερεσαι τα εχει κανει ολα σκατα.Αν θες να διορθωθουν τα πραγματα και δεν μιλαω για τον ομιλο αλλα γενικοτερα για την κατασταση που βιωνουμε σαν Ελληνες πολιτες βγες στους δρομους μαζι με τα υπολοιπα παιδια της γενιας σου και δωσε το στιγμα σου και οχι μεσα απο ενα computer να το παιζουμε μαγκες.Φιλε μου ελπιζω να συναντηθουμε στους δρομους και να πολεμησουμε μαζι για ενα καλυτερο αυριο σε ολα τα επιπεδα.

Ανώνυμος είπε...

Καθε μέρα στους δρομους είμαι όπως και αρκετοι άλλοι και θα είμαι και σήμερα σάββατο και αυριο κυριακη και όσο χρειαστει. Και ισώς να κατεβεις και εσύ και να φέρεις και τα παιδια σου γιατι για αυτά θα το κάνεις, γι αυτό θα αξίζει, και ίσως να γινεις παράδειγμα και για άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου απ οτι βλεπω ηρεμησες και χαιρομαι γι αυτο γιατι με ειρωνια και τσαμπουκα δεν πετυχαινεις τιποτα,αλλωστε πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και με την συζητηση μπορει να βγει κατι θετικο.Οσο για την παραινεση σε πληροφορω οτι και εγω κατεβαινω καθε μερα και με στεναχωρει το γεγονος οτι ο κοσμος γενικως απο τους νεους μεχρι και τους γερους.Ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει να εξαθλιωθουμε σαν λαος για να αντιδρασουμε.