Τρίτη, Μαΐου 28, 2019

Δύναμη Δημιουργίας : Ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε…!


Σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο εργαστήκαμε έντιμα και σκληρά. Δεν τάξαμε, δεν εκβιάσαμε, δεν υποχρεώσαμε κανέναν. Δεν είπαμε ψέμματα. Ποτέ! Δεν γεμίσαμε τους δρόμους με διαφημιστικά φυλλάδια, που κανείς δεν διάβαζε. Δεν μοιράσαμε μακαρόνια για άγρα ψήφων. Δεν χτυπήσαμε πόρτες στα άγρια μεσάνυχτα. Αναδείξαμε το πρόγραμμα μας, μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας και τους εκθέσαμε όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαμε και .....
θεωρούμε ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» αποτελεί την πιο έντιμη, την πιο καθαρή και πιο ικανή πρόταση για το μέλλον αυτού του τόπου.
Πολεμήσαμε «με θεούς και δαίμονες» μα κρατηθήκαμε δυνατοί και στα πόδια μας. Τρεις χιλιάδες συμπολίτες μας, απέδειξαν ότι χωρίς κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς, χωρίς προεκλογικούς προϋπολογισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,  αλλά με αγάπη για τον τόπο, σχέδιο και συνέπεια  μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Τρεις χιλιάδες συμπολίτες μας δεν ακολούθησαν κομματικές γραμμές, δεν φοβήθηκαν, αλλά αναγνώρισαν την αξία και την ανιδιοτέλεια, πρόγραμμα και πρόσωπα. Τους ζητάμε να παραμείνουν κοντά μας ενεργά και μετά τις εκλογές.
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Το ότι δεν αναδειχθήκαμε νικητές στην εκλογική αυτή διαδικασία δεν θα μας απογοητεύσει. Ξεκινάμε δουλειά και μάλιστα άμεσα. Για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Για αυτούς που μας στήριξαν και για αυτούς που δεν το έκαναν. Άλλωστε όλοι σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν ποιος θα είναι δίπλα τους, ποιος θα διεκδικεί μαζί τους.
Ένα νέο ταξίδι ξεκινά!
Νάξος, 28 Μαΐου 2019
Από το γραφείο τύπου


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :