Πέμπτη, Μαΐου 23, 2019

Η ΝΑΞΟΣ «ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» ΣΤΟ AVENUE MALL!


Με τα χρώματα, τα μοναδικά τοπία και τις  εντυπωσιακές παραλίες της Νάξου «ντύθηκε»  το Avenue Mall στο Μαρούσι, το διάστημα από 2 έως 18 Μαΐου στο πλαίσιο στοχευμένης ενέργειας που διοργανώθηκε από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την πολύτιμη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου και της Blue Star Ferries. Για περισσότερες από δύο εβδομάδες, το επιλεγμένο κοινό του πλέον δημοφιλούς Mall των Βορείων Προαστίων για οικογένειες και ζευγάρια, ταξίδεψε νοερά στη Νάξο μέσα από δεκάδες εικόνες που «κατέκλυσαν» κάθε γωνιά και διάδρομο του. Κατά τη διάρκεια των .......
ανοιξιάτικων εκπτώσεων μεγάλα επιδαπέδια banners με φωτογραφίες εντυπωσιακών διαστάσεων και 60 περίπου αφίσες και posters ενημέρωναν τους χιλιάδες καταναλωτές του εμπορικού κέντρου για τις ομορφιές της Νάξου, παροτρύνοντας τους  να συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 5 ταξίδια στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.
Συμπληρωματικά, μεγάλη απήχηση είχαν οι αναρτήσεις με εικόνες Νάξου στα καθιερωμένα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Avenue Mall, ενώ παράλληλα διενεργήθηκε μεγάλη ραδιοφωνική καμπάνια που πρόβαλλε και τον προορισμό σε κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας όπως, Μελωδία, Red, Hit, Δίεση, Δρόμος, Kiss, Easy, Ρυθμός, Sfera, Pepper, Nostos, Λάμψη, Athens Dee Jay, Rock
Αξίζει να αναφερθεί πως τη δράση «αγκάλιασε» όλο το έμψυχο δυναμικό του εμπορικού κέντρου, με τους υπευθύνους της υποδοχής και τους ταμίες των καταστημάτων να αναφέρουν σε κάθε ευκαιρία τη πανέμορφη Νάξο και τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Χωρίς αμφιβολία, οι χιλιάδες συμμετοχές στο διαγωνισμό δείχνουν και το μέγεθος προβολής του προορισμού μέσω της πολυδιάστατης αυτής συνέργειας που δεν επιβάρυνε τα οικονομικά του Δήμου.
«Με στοχευμένες ενέργειες και χωρίς σπατάλες, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα πρόγραμμα προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του προορισμού και σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές του Τουριστικού Μάρκετινγκ», δήλωσε ο κ Δημήτρης Λιανός, Αντιδήμαρχος Τουρισμού. Εν συνεχεία, ο κ. Λιανός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Avenue Mall για τη φιλοξενία και την  άριστη συνεργασία, την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου που στάθηκε από την αρχή αρωγός της πρωτοβουλίας του Δήμου και θα προσφέρει τις διαμονές στους νικητές, καθώς και τη Blue Star Ferries που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου και θα παρέχει τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις στους τυχερούς του διαγωνισμού.







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :