Τρίτη, Απριλίου 10, 2018

Την Πέμπτη 12 Απριλίου ξεκινάει η ανακύκλωση στη Νάξο

 Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) υλοποιούν πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προώθηση της ανακύκλωσης. Η δράση περιλαμβάνει διανομή πόρτα-πόρτα ενημερωτικού υλικού και τσαντών, στις οποίες θα τοποθετούνται τα προς ανακύκλωση υλικά.
Για την επανέναρξη της ανακύκλωσης στη Νάξο, την προσεχή Πέμπτη 12 Απριλίου αναμένεται να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία μπλε κάδοι, στους οποίους θα εναποτίθενται ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας (πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο).
«Η ευαισθητοποίηση των δημοτών και....
η απόκτηση συλλογικής περιβαλλοντικής συνείδησης μπορεί να αποδώσει και να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην προσπάθεια προστασίας και προάσπισης του περιβάλλοντος των νησιών μας. Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε κάθε Πολίτη να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, με ευθύνη και συνέπεια προς τα νησιά μας, προς το φυσικό μας περιβάλλον και προς το μέλλον των παιδιών μας» τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος υπεύθυνος για την ανακύκλωση Γιάννης Τσολάκης.

Στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ο Δήμος μεριμνά στη λήψη αποτελεσματικών μέτρων και υιοθετεί πρακτικές που συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων. Όμως, δεν αρκεί αυτό. Η ανακύκλωση και η καθαριότητα των νησιών μας είναι υπόθεση όλων μας!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :