Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Γ. Βρούτσης: «Ανίκανοι και ανεύθυνοι “Βαφτίζουν” επιτυχία τη στάση πληρωμών στο Μ.Τ.Π.Υ.

 Γ. Βρούτσης: «Ανίκανοι και ανεύθυνοι διαλύουν τα πάντα γύρω τους! Το μόνο που τους απέμεινε είναι η προπαγάνδα και η αλλοίωση της αλήθειας. “Βαφτίζουν” επιτυχία τη στάση πληρωμών στο Μ.Τ.Π.Υ. και την αδυναμία καταβολής μερίσματος στους 286.000 συνταξιούχους του»
Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται το μέγεθος της εξαπάτησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους συνταξιούχους. Άλλα τους έταζε προεκλογικά και......
άλλα κάνει σήμερα!
Η κυβέρνηση δίχως ίχνος αξιοπιστίας και μετά από τόσα ψέματα που είπε προεκλογικά με σκοπό να υφαρπάξει την ψήφο των συνταξιούχων, όπως αύξηση κύριων και επικουρικών συντάξεων, αύξηση εφάπαξ και παροχή 13ης σύνταξης σε όλους, σήμερα τους στέλνει το βαρύ λογαριασμό της ανικανότητας και της ανεύθυνης πολιτικής της!
Μετά από τις αχρείαστες οριζόντιες μειώσεις, στις οποίες προέβη τον περασμένο Αύγουστο, κατά 2% στις κύριες συντάξεις.
Μετά από τις αχρείαστες μειώσεις κατά 6% στις επικουρικές συντάξεις.
Μετά από την πρωτοφανή κατάργηση της κατώτατης σύνταξης του ΙΚΑ, που πλέον μειώνεται ακόμη και στα 150 ευρώ το μήνα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδήγησε με τις ανεύθυνες πολιτικές της το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) σε στάση πληρωμών!
Το χθεσινό δελτίο τύπου του υπουργείου Εργασίας, αποκαλύπτει την αδυναμία του ταμείου για πρώτη φορά ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, μετατρέποντας την καταβολή του μερίσματος στους 286.000 συνταξιούχους του, από μηνιαία σε τριμηνιαία!
Πρόκειται, για ένα ακόμη “αριστερό” επικοινωνιακό κόλπο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Δυστυχώς, οι μειώσεις όλων των συντάξεων (κύριων, επικουρικών, εφάπαξ και μερισμάτων) δεν θα σταματήσουν εδώ….

Κρίμα, γιατί οι μειώσεις που επιβάλλει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αναγκαίες το Δεκέμβριο του 2014!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :