Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Λειτουργία μετ΄εμποδίων (;) για τον Αστυνομικό Σταθμό Νάουσας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την πιθανή κατάργηση λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας βαίνει προς επίλυση.
Το κτηριακό πρόβλημα που αφορά στην κάλυψη του ενοικίου του Σταθμού φαίνεται να επιλύεται καθώς φορείς του νησιού εκδήλωσαν ενδιαφέρον χρηματοδότησής του προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού.
Βέβαια, αυτή η θετική εξέλιξη δεν είναι καθώς φαίνεται η μοναδική αναγκαία συνθήκη για την ύπαρξη επαρκούς αστυνομικής παρουσίας στη Νάουσα.
Καθώς το αστυνομικό τμήμα της Παροικίας ήδη υποστελεχώνεται διατηρώντας σε .....υπηρεσία λιγότερους αστυνομικούς από τις 35 οργανικές θέσεις που προβλέπονται για το νησί, εύλογος είναι ο προβληματισμός που γεννάται σχετικά με το εάν θα είναι επαρκές το αστυνομικό δυναμικό για να υπηρετήσει τελικά στη Νάουσα.

Όσο πλησιάζουμε προς τη θερινή τουριστική περίοδο, μια εποχή κατά την οποία η Νάουσα τουλάχιστον δεκαπλασιάζει τον πληθυσμό της, η ανησυχία για την ικανή διατήρηση της δημόσια τάξης και της ασφάλειας κατοίκων και τουριστών γίνεται εύλογη.
Στη σφύζουσα από ζωή καλοκαιρινή πόλη της Νάουσας των 40.000 και πλέον ανθρώπων, η επαρκής αστυνομική παρουσία καθίσταται αναγκαία για την αποσόβηση κινδύνων παραβατικότητας αλλά και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και τουριστών.

Το ζήτημα αφορά έναν από τους κορυφαίους και πολυπληθέστερους τουριστικά νησιωτικούς προορισμούς της χώρας.

Περισσότερα στο  http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/18733-leitourgia-met-empodion-gia-ton-astynomiko-stathmo-naousas#sthash.CkWjLk5R.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :