Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

Άδικη ισοπαλία για τον Πανναξιακό

Με τον πολύτιμο βαθμό τις ισοπαλίας κατάφερε να αποδράσει από το δημοτικό στάδιο της Νάξου   ο Ιωνικός έχοντας ως συμμάχους του την τύχη,  τους διαιτητές και τον δυνατό άνεμο που καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ταλαιπώρησε αφάνταστα τους 22 ποδοσφαιριστές άλλα και το επόπτη που βρίσκονταν προς τη μεριά της εξέδρας.
Στο ντέρμπι της 7η αγωνιστικής του 9ου ομίλου η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα της Νίκαιας,  υποχρέωσε   σε  λευκή ισοπαλία(0-0)  τον  καλύτερο ίσως φετινό  Πανναξιακό.
        Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βλαστού   κυριάρχησαν  και στα 90+4 λεπτά.  Παρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες  προσπάθησαν  να.........
βάλουν την μπάλα κάτω και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις που θα τους οδηγούσαν στην επίτευξη κάποιου τέρματος  και στους τρεις πολύτιμους βαθμούς,  σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι, βλέποντας ότι δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν,  έπαιζαν για την ισοπαλία.   Οι γηπεδούχοι πλησίασαν αρκετές φορές  απειλητικά   την αντίπαλη εστία  και γενικά   έκαναν  αρκετές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν όμως σε γκολ.  Δίκαια   φωνάζουν  για δυο πέναλτι που δεν τους  δόθηκα και για μια φάση  στις καθυστερήσεις   όταν ο επόπτης   με  ανύπαρκτο οφσάιντ σταμάτησε  τον Ντουκα που έβγαινε μονός του με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού.
   
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Μπονιάκος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Τερόλης), Αθανασίου, Κεμαβόρ (Πετρόπουλος), Δερμιτζάκης, Ντούκα.
ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΡΟΥΣΟΣ)  Αδαμόπουλος, Τσιμπλάκης, Τσακίρης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Ατματζίδης, Γεωργίου (Μαριόλης), Λαμπρινάτος (Αχλαδιώτης), Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (Ανδρεαδάκης), Sevaj.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :