Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ Κυκλοφορεί ελεύθερος.......


Επικίνδυνος κακοποιός κυκλοφορεί αναμεσά μας.
Κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και  συμμετοχή σε  τρομοκρατικά  παιχνίδια  που έχουν προκαλέσει πανικό σε όλη την Ελλάδα(Αθήνα, Σαντορίνη, Νάξο) 
Είναι ύποπτος για νέα χτυπήματα σε Καλαμάτα, Χίο και Λαμία.
Απειλεί  όλες τις διοργανώσεις  τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης,  πρωτάθλημα  και κύπελλο 
Αγαπημένο του σκορ το 3-0
 Σκληρός και αμείλικτος χαρακτήρας δεν αφήνει τις αντίπαλες  ομάδες  να πάρουν ούτε  σετ!!!!
Εικάζεται ότι έχει   συνεργούς  έναν  άνδρα και 12 νεαρές γυναίκες με πολλά αθλητικά προσόντα!!!!!!
Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψή του παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως τις αρχές και θα λάβει  αμοιβή 1.000.000 δολαρίων!!!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΝΟΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!!!!ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΙ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΟΡΕΙΣ ΠΑΤΑΤΑ......

Ανώνυμος είπε...

Καινα σκεφτεί κανείς ότι αυτόν τον άνθρωπο που διδάσκει ήθος στο νησί μερικοί τον αμφισβητούν. Ίσως επειδή δεν έχει μάθει να κάνει χατήρια στην καριέρα του και το μόνο που κοιτάει είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του και να είναι δίκαιος και τυπικός στις σχέσεις του...με παίκτριες, συμβούλια, φιλάθλους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ;;;; ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΡΜΑΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΠΑΝΝΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ (?)

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που δεν ταιριαζει ΑΡΧΙΠ@Π@Ρ@ ειναι το σχολιο σου σε αυτην την επιτυχια. Ειναι πρωτη φορα που το βολλευ του Πανναξιακου ΑΟΝ (το γραφω σωστα για οσους δεν ξερουν να διαβαζουν Λατινικα)που περνει ενα τοσο καλο αποτελεσμα στο κυπελο Ελλαδος (Παρθενικη εμφανιση αν δεν κανω λαθος)!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 13 Δεκεμβρίου 2012 1:32 μ.μ. ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΙ
ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ... ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ VOLLEY ΚΑΙ ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΙΦΟΥΝΕΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΕ, ΤΡΕΝΑ Κ.Α.... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ta trena wanted ktlp ta grafoun oi gnostoi wanabe dimosiokafroi-pseftoblogers me mono skopo na apokomisoun sxolia=google=episkepseis=diafimiseis

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΘΕΤΕ ΜΑΓΑΛΕΙΑ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

16 Δεκεμβρίου 2012 7:49 π.μ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΕΓΑΛΕΙΑ .... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΤΟΠΙΕΣ... ΚΑΙ Η ΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ... ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.... ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΒΟΛΛΕΥ? ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΝΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!!