Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

Πλήρης αποζημίωση των πατατοπαραγωγών της Νάξου

«Τονωτική ένεση» για την οικονομία της Νάξου, και ιδιαίτερα για τους αγρότες του νησιού, αποτελεί το ποσό των 530.000 € που δόθηκε ως αποζημίωση για την καταστροφή της παραγωγής της πατάτας που προκάλεσε η θεομηνία του Μαΐου.
«Συντονίζοντας την εποχή που έγιναν οι ζημιές τις ενέργειές μας με την Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και σε συνεννόηση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπήρξε αστραπιαία καταγραφή των ζημιών και άμεση αποδοχή εκ μέρους του Οργανισμού του μεγέθους και του είδους της ζημιάς των πατατοπαραγωγών.» δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας.
Η καταβολή των χρημάτων στους παραγωγούς, εκτός από σοβαρή ενίσχυση του..... εισοδήματός τους, αποτελεί και απόδειξη της σωστής λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας που μπορούν να επιδεικνύουν κρατικοί φορείς όταν υπάρχει συνείδηση ευθύνης και επικρατεί πνεύμα συνεργασίας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Θυμαστε εκεινο το "κατόπιν ενεργειών μου..."? Σαν δεν ντρεπομαστε....
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει ο άνθρωπος? Κάτι πρέπει να κάνει να κοιμήσει ξανά τα βούδια που τον ψήφιζαν επί χρόνια μπας και συνεχίσουν να τον ψηφίζουν. Γιατί ποιό βούδι θα σκεφτεί πως όσα και να πάρει για τσι πατάτες θα του πάρουν πολύ περισσότερα πίσω? Λίγο σανό ακόμα μπας και τα μπερδέψουμε και τα ξεγελάσουμε έστω μια ακόμα φορά.

Ανώνυμος είπε...

Σωπάτε καλέ, τι είναι αυτά που λέτε; Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ θέλουν να βοηθήσουν τον λαό μας! Δεν τους νοιάζουν τα ψηφαλάκια, δεν τους νοιάζει το πολιτικό κόστος, θέλουν μόνο να βοηθούν. Το είπε και ο Giorgo, "Πρώτα ο Πολίτης". Όμως είστε αχάριστοι και τους βρίζετε, ντροπή σας... Αν φύγουν απο την εξουσία, ποιός θα μας σώσει; Αυτοί αγαπούν την πατρίδα, μόνο οι ΠΑΣΟΚ αγαπούν την πατρίδα και κανείς άλλος! Αν έρθει ο κομμουνισμός θα πάει την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω, ενώ οι ΠΑΣΟΚ πήγαν την Ελλάδα μόνο 100.!.

Επομένως ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί, γιατί το Φρέσκο πρέπει να το ξεχάσουμε. Είναι ώρα για παξιμάδια γιατί και το σκατό μας, παξιμάδι το κάναμε!

Ξυπνάτε ωρέ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ? ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΤΤΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ? ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ? ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥΝΙΣΤΑΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ποιοί πήραν αποζημίωση; γιατί δεν ενημερώθηκαν ολοι οι παραγωγοί να καλύψουν έστω τα έξοδά τους και αυτοί που δεν δήλωσαν την ζημιά τους;για άλλη μαι φορά τα λεφτά τα πήραν οι ίδιοι άλλος ένας τρόπος για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΗΡΑΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε. Αποζημίωση πήραν όσοι δήλωσαν ζημιά και είχαν δηλώσεις και τις πατάτες στην αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης. Μη λέτε μπούρδες και μην τα ισοπεδώνετε όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΚΟΤΕΣ ΕΤΣΙ;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Παπαρήγα σωτήρα της Νάξου! Προασπιστή του Μαράκη και του μαλακογιού του! Πότε θα έρθεις επίσημα (όχι κρυφά) να σου ανταποδώσουμε τα καλά που μας έχεις κάνει;

Ανώνυμος είπε...

παραγωγοί από ορεινά χωριά που δεν βγάλανε καθόλου πατάτα, δεν ενημερώθηκαν για να τις δηλώσουν και δεν πήραν φράγκο. πως να δηλώσουν; αφού δηλώσανε μόνο <> άνθρωποι... οι δημοκράτες.....οι αγωνιστές, οι σωστοί.........