Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2012

6 μήνες aop.pblogs.gr (Eνημέρωση του ΑΟ Πάρου)

Η επίσημη σελίδα του Αθλητικού Ομίλου Πάρου ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου 2011, αμέσως μετά τη σύσταση σε σώμα του Δ.Σ. που προήλθε από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 12/7/2011. Ο σκοπός της δημιουργίας μίας επίσημης σελίδας της ομάδας μας ήταν η έγκαιρη και έγκριτη ενημέρωση των ειδήσεων που αφορούν τον ΑΟΠ.
Μην ξεχνούμε άλλωστε ότι στο παρελθόν οι φίλοι του ΑΟΠ είχαν πέσει «θύματα» παραπληροφόρησης, διότι δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από την....... ομάδα μας. Τελευταίο κρούσμα ήταν προ ημερών όταν αθλητική ηλεκτρονική σελίδα των Κυκλάδων έγραψε με πηχυαίους τίτλους ότι το ΔΣ του ΑΟΠ απέλυσε τον προπονητή του και μάλιστα συμπλήρωνε ότι ο ΑΟΠ βρισκόταν σε «προχωρημένες» συζητήσεις με προπονητή που διαμένει στην Πάρο.



Από τα 15/7 που δημιουργήθηκε η σελίδα μας, έως σήμερα, έχουν γίνει 113 αναρτήσεις με ειδήσεις του ΑΟΠ. Δηλαδή, σχεδόν μέρα παρά μέρα υπάρχει ανάρτηση που αφορά την ομάδα μας.



Επίσης, έως σήμερα έχουν επισκεφθεί τη σελίδα μας 16.176 χρήστες του διαδικτύου από 20 διαφορετικές χώρες. Πρώτη χώρα σε επισκεψιμότητα είναι φυσικά η χώρα μας και ακολουθούν οι Η.Π.Α. με 2.123 Exclamation mark επισκέψεις, η Γερμανία με 396 επισκέψεις, η Ρωσία με 108 επισκέψεις και η Ιαπωνία Exclamation mark και Αλβανία με 34 επισκέψεις. Ακόμα, η σελίδα μας έχει δεχθεί επισκέψεις από Ισπανία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Σουηδία, Ν. Κορέα, Πολωνία, Σενεγάλη Exclamation mark, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Γκάνα Exclamation mark, Γαλλία και Πορτογαλία.



Επίσης, δυναμική είναι η επισκεψιμότητα στη σελίδα (οι μισές σχεδόν) μέσω του facebook, που όλες οι αναρτήσεις μας δημοσιοποιούνται και μέσω αυτού του κοινωνικού δικτύου.



Σε αναγνωσιμότητα τα 10 πρώτα θέματα για το 2011 ήταν τα εξής:



1. Α' ομάδα



2. Συνδέσεις



3. Α' κατηγορία ΕΠΣΚ 2011-2012



4. ΑΟΠ - Πανναξιακός 1-3



5. Κερκίδα



6. 2ος όμιλος Νέων



7. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012



8. Α.Ο.Π.



9. Περί σχολίων στο επίσημο blog του ΑΟΠ



10.Σκόρερ ΑΟΠ



Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η ηλεκτρονική μας σελίδα δεν είναι ανταγωνιστική σε ότι αφορά άλλες ενημερωτικές σελίδες των νησιών μας, παρά μόνο μία προσπάθεια ειδήσεων για τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου.



Για όλους τους παραπάνω λόγους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, τόσο της ομάδας μας, όσο και των άλλων αθλητικών σωματείων, διότι οι επισκέψεις τους μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Ομοίως ευχαριστούμε όσες ηλεκτρονικές σελίδες μας βοηθούν αναπαράγοντας ειδήσεις μας και όσοι μας τιμούν αναρτώντας το link της σελίδας μας.



Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

του Α.Ο.Π.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :