Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

Πέφτει στη μάχη ακόμη μια αθώα γενιά.

Η Ελλάδα μας, είναι σαν ένα μπαλόνι. Μέσα του βρισκόμαστε όλοι εμείς, καθημερινοί πρωταγωνιστές ενός έργου με τίτλο ''μιζέρια''. Όλοι εμείς, οι φτωχοί και οι φτωχότεροι.
Το καταραμένο αυτό μπαλόνι,
φαίνεται να το κρατούν χέρια σοσια-ληστρικά, συνδικα-ληστρικά, και Ευρωπαϊκά πιέζοντας το εδώ και χρόνια. Το πιέζουν τόσο πολύ που έχει αλλάξει σχήμα. Μαζί με το σχήμα, έχουν αλλάξει και οι ζωές όσων περικλείονται μέσα του. Έχουμε μάθει πλέον να ισορροπούμε σε................ τεντωμένα σχοινιά. Έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα της πείνας και της φτώχειας. Έχουμε συμφιλιωθεί πλέον με την ιδέα του σάπιου πολιτικού συστήματος. Έχουμε συμφιλιωθεί με τους ρακένδυτους σακάτηδες που βλέπουμε στα παγκάκια να ξεπαγιάζουν. Έχουμε συμφιλιωθεί με τις ίδιες μας τις κρεμάλες.

Το μπαλόνι αυτό όμως, εκτός από σχήμα έχει αλλάξει και χρώμα. Παλιότερα ήταν μπλε και άσπρο. Σήμερα γίνεται κόκκινο. Κοκκινίζει από το αίμα που φτύνουνε οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας, τα αδέρφια μας. Από το αίμα το....................η συνέχεια στο http://alexiptwto.blogspot.com/2012/01/blog-post_6555.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :