Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων από την Παρασκευή 13/1 έως και το Σάββατο 4/2 στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:
Σύρος, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012. Παρέστη στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ν.Δ. Σύρου που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης ως κεντρικός ομιλητής ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. και........... Βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Σύρος, Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012. Ο Βουλευτής συμμετείχε, με στελέχη της Ν.Δ. στη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.



o Νάξος, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε χωριά του νησιού, μαζί με τον Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. και Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.



o Νάξος, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και στη συνέχεια στο Δήμαρχο Νάξου κ. Μ. Μαργαρίτη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Νάξου, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. και Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Τσιμάρας και ο Περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης.



o Πάρος, Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στην εκδήλωση που διοργανώνουν στη Νάουσα οι τοπικοί σύλλογοι Α.Μ.Ε.Α.Ι. Πάρου, ενώ στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης θα παραστεί και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πάρου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.



o Σαντορίνη, Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012. Ο Βουλευτής θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Σαντορίνης. Στην εκδήλωση επίσης θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής ο Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας της Ν.Δ. και Βουλευτής Ν. Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.



o Μύκονος, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012. Ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μυκόνου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Ν. Ευβοίας, κ. Κώστας Μαρκόπουλος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

kοψε ρε βρουτση βασιλοπιτες κανε και τισ περιοδιες σου τα ιδια τα προπερσινα μαλλον ερχονται παλι μασα ρουσφετι και πληρωνετε μαλακες ελληνες τα σπασμενα

Ανώνυμος είπε...

παρε χαμαρι ρε φιλε και εσυ και ο φιλος σου ο ρηγας δεν σας γουσταρουμε πια και δεν εχουμε καμια ορεξη να αφησουμε χωρις φαι , σπίτι και διασκέδαση τα παιδακια μας τα αγγελούδια μας για να πληρώσουμε τις πουστιές σας,τις κομπινες σας,τις μάσες σας,τα ταξίματα σας,τις βίλες σας,τα stage σας,τις μεταθέσεις σας με όλα τα βάρη πάντα στου απλού λαουτζίκου τις πλάτες . Ειναι η κοκκινη γραμμη μας όπως λένε και τα καθίκια τα παπαγαλάκια σας οι δημοσιογραφοι κ ψέφτες πολιτικοί σας !!τελειώσατε λίγη τζίπα έλεος μας γονατίσατε δεν φταίμε σε τίποτα να πληρώνουμε τα γαμησιάτικά σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ela kai sy to kraximo se perimenei

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΕ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ ΜΑΣ