Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

Ιστορική νίκη πέτυχε o Πανναξιακός ΑΟΝ με 3-1 σετ επί της ΕΑ Λάρισας.(βίντεο -συνεντεύξεις)

Μεταμορφωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι εμφανίστηκε σήμερα ο Πανναξιακός κόντρα στην μέχρι πρότινος αήττητη ΕΑ Λάρισας. Στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, μπροστά στον κόσμο του φόρεσε τα "καλά" του. Κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ και να εξορκίσει την κακοδαιμονία που τον κυνηγάει τους τελευταίους μήνες.
Η επιστροφή της Λαγουδάκη βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα της ομάδας έδωσε λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ βοήθησε αρκετά και στον ψυχολογικό τομέα, κάτι που η ομάδα είχε όντως ανάγκη.
Η Λάρισα ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος, με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή της πάλεψε για τη νίκη και δικαιολόγησε την μέχρι τώρα καλή της πορεία στον 2ο όμιλο της Α2. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα "γεμάτα" σετ 25-22, 26-24, 27-29, 25 - 19
Συγκλονιστική ήταν επίσης η παρουσία των φιλάθλων του Πανναξιακού που για........ άλλη μια φορά γέμισαν το κλειστό. Χειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα, φώναξαν συνθήματα δίνοντας της, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα , την ώθηση που χρειαζόταν για να πάρει το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε η MVP της φιλοξενούμενης ομάδας, Αποστολία Νούσια (βλ παρακάτω βίντεο) ".... ήταν μια απίστευτη κερκίδα, ένα απίστευτο κοινό τέτοιο κόσμο δεν έχει καμία ομάδα στην Α2..."

Πανναξιακός: (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Απειρανθίτου, Σκούνα, Χάρρις, Κοντοπούλου, Φάρκωνα, Μαύρου, Τοτσίδου, Φραγκίσκου Λαγουδάκη, Μπορίσοβα, Μάρκου (λ), Αξαοπούλου

EAΛάρισας : (Πνάκας):Τζουβίλη, Μπέη, Πλίτση, Σουλτούκη, Ζαφειρίου, Νούσια, Μαδένογλου, Υφαντή, Τρικάλη, Τουσούδη, Καματσέλου (λ), Παπαστεργίου.


Ο τελευταίος πόντος






















Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

συννεχιστε ετσι και ολα θα πανε καλα χρειαζεται κι αλλλος κοσμος κοντα στην ομαδα....

Ανώνυμος είπε...

...και γω περιμενα περισσοτερο κοσμο!!!...βεβαια για Α2 ειναι υπεραρκετος!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε κοριτσια για την νίκη.ΠΑΜΕ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

το πλεον ενθαρρυντικο δεν ειναι η νικη, αλλα η συμμετοχη νεαρων ντοπιων αθλητριων, οι οποιες μπορουν να παιξουν αλλα 5-8 χρονια βολευ..Σε συνδυασμο με τις ακαδημιες, η ομαδα εχει παρον και μελλον!Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια....
ενας "ποδοσφαιρικος"....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα.Και ...ωραίες συνεντεύξεις με εστίαση στο φακό.Αυτό το ..."περιχαρής" δεν διακρίνεται ξεκάθαρα, ως συνήθως.
ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ORAIA MORA ! OLA T ALLAA EINAI MALAKIES