Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για την υγεία

ΝΑΞΟΣ 15/11/2011
Η υγεία και η ζωή μας βρίσκονται σε κίνδυνο προκειμένου να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Με την άγρια εκμετάλλευση στους τόπους δουλειάς, τη φτώχεια, την ανεργία, τη δουλειά ως τα 70, τα λουκέτα, την ιδιωτικοποίηση του νερού κ.ά., Κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, δεν υπολογίζουν ούτε την υγεία μας.
Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι γιατί μετατρέπουν τη λαϊκή ανάγκη και δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στην.......... πρόνοια, σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, απρόσιτο για όλο και περισσότερους.

Μη νομιμοποιείτε, απορρίψτε αυτήν την πολιτική που βάζει υποθήκη την υγεία μας, προκειμένου να σωθεί και να ενισχυθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, με ακόμα πιο ισχυρή την πλουτοκρατία και με ισοπεδωμένα τα δικαιώματά μας.

Tο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου (εφημερίες - τριτοκοσμικές συνθήκες καθαριότητας - ελλείψεις σε προσωπικό, ιατρικό εξοπλισμό, υποδομές – στελέχωση αγροτικών ιατρείων κλπ).

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και υπονόμευσης του αγώνα τους. Τέτοιες ενέργειες απο οπου και αν προέρχονται θα μας βρούν απέναντι.

Απαιτούμε την αναβάθμιση το Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, τη στελέχωση του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για σωστή και πλήρη κάλυψη των αναγκών του νησιού σε θέματα υγείας.

* ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ
* ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ
* ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ.