Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση του Ιστορικού Ομίλου Νάξου ΑΡΣόΣ

"...ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για ό,τι προέκυψε στη λεγόμενη μεταπολίτευση..."
Ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ ζητά να προτάξει ο Δήμος το χαράτσι και την υγεία των πολιτών, το Κέντρο Υγείας - Νοσοκομείο Νάξου έναντι όλων των άλλων προβλημάτων.
Επαναλαμβάνουμε στις Αριστερές παρατάξεις του Δήμου να παραιτηθούν ως ψηφοδέλτιο και υποτίθεται ότι είναι διατεθιμένες να διαμορφώσουν ένα κοινό πολιτικό σχέδιο για την προστασία των πολιτών-δημοτών δηλαδή να συνεργαστούν - απτό παράδειγμα δόθηκε του πως μπορεί δηλαδή να συνεργαστούν αποκλίνουσες ιδεολογίες για το μείζον θέμα της υγείας των δημοτών από τον κ. Πλάτωνα Τομπά και κ. Βασίλη Κοντοπίδη.
Μέσα στο δήμο οι κοινωνικές αυτές δυνάμεις έχουν ενσωματωθεί και......... εγκολπωθεί τον τρόπο λειτουργίας ενός μηχανισμού και παρακολουθούν, ακούν και κανονίζουν την πορεία τους ανάλογα με τα θέματα που θέτει ο Δήμος. Επίσης ζητάμε από την Περιφέρεια, η οποία ΠΑΣΟΚοκρατείται, την παραίτηση του κ. Συρμαλένιου, της κας. Καφαντάρη και του κ. Χρυσόγελου διότι και αυτοί έχουν πέσει θύματα της λειτουργίας ενός μηχανισμού. Ζητάμε από τους περιφερειακούς συμβούλους την παραίτηση του συνόλου των ψηφοδελτίων τους ώστε να συντελέσουν στην ανόρθωση του ιστορικού, πολιτιστικού, κοινωνικού και ηθικού αναστήματος των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων νήσων δημιουργώντας μορφές συλλογικής οργάνωσης των πολιτών-δημοτών.

Όσοι από εμάς δεν μετείχαν σε κομματικές οργανώσεις στη διάρκεια της πολιορκίας του Πολυτεχνείου και στην καταστολή του Ελληνικού λαού ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για ό,τι προέκυψε στη λεγόμενη μεταπολίτευση, επειδή δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν διαμορφώσαμε ως οφείλαμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, παραγωγικό κράτος, αλλά ακολουθήσαμε πολιτικές του παρελθόντος χωρίς να συνειδητοποιούμε το τι αυτό εσήμαινε για τον ελληνικό λαό, δηλαδή τη χειραγώγησή του, την αλλοτρίωσή του, τα όνειρα που δεν πήρανε εκδίκηση!Με τιμή προς το Ναξιακό λαό και των Μικρών Κυκλάδων,


Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ

π.Φλέα
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΟΥΡΟ.
ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ"ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΗΜΟΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΑΛΛΑ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΣΥΛΟΓΟΙ ΚΤΛ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ..