Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Προς τους δημότες Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Αν πράγματι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε όσα δήλωσε στον Μεσόγειος F.M., τον καλούμε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, και ως Δημοτικός Σύμβουλος. Αν ο ίδιος δεν το πράξει, ο κ. Δήμαρχος έχει την πολιτική ευθύνη και υποχρέωση να τον αποπέμψει. Για έναν και μόνο απλό λόγο ο Δήμος, ως τοπική κυβέρνηση, δεν οφείλει να γνωμοδοτεί, να εκφράζει απόψεις ή ό,τι άλλο. Μοναδικό του έργο είναι να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις που διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια, την κοινωνική, οικονομική, πολιτισμική των δημοτών. Προπάντων την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Με τιμή,
Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ
π. Φλέα Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αυτά που δεν λέει η αντιπολίτευση τα λέει στον κόσμο ένας πνευματικός άνθρωπος. Ο Κατσουρός είναι ο μόνος που εναντιώνεται ανοιχτά στον αλαζόνα και αμετροεπή πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Μπορεί βέβαια και να το κάνει για να προστατεύσει τον συγχωριανό του δήμαρχο από τις ορέξεις του κ. προέδρου για δημαρχία, και μάλιστα πριν τελειώσει η τρέχουσα δημοτική περίοδος.

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο "πνευματικός" άνθρωπος; και ποια η προσφορά του στο νησί;

Νίκος Κρητικός είπε...

Εδώ στην Αθήνα , σπάνια ακούω ραδιόφωνο απόπ τη Νάξο. έτυχε να ακούσω τη δήλωση του κ. Μαυρομάτη από το ραδιόφωνο του Μεσόγειος μέσω Η/Υ, και ντράπηκα.
κ. Μαυροάτη, από τη θέση που κατέχετε, δεν υπερασπίζετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα του Λαού.
Για να τα υπερασπιστείτε, θα πρέπει να συγγρουστείτε ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό.
Εάν δεν μπορείτε, τότε παραιτηθείτε και γυρίστε στο Δικηηγορικό σας γραφείο.