Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

Η «Συμπαράταξη» …….συνεχίζει !!!

Προσέξτε ποιοι ήθελαν –γιατί βέβαια δεν πιστεύω να θέλουν ή να ελπίζουν ακόμα- να ξαναδιοικήσουν το Δήμο μας!
Είναι γνωστό το μένος τους εναντίον μου και η από ραδιοφώνου δήλωσή τους ότι κύριος σκοπός τους είναι «Να φύγει από Δημοτικός Σύμβουλος ο Α.Ψαρράς». Τη δήλωση την έκανε ο κος Νίκος Μαράκης στον Ρ.Σ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, αλλά όπως ο ίδιος είπε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και οι άλλοι οκτώ αποδέχονται χωρίς αντίρρηση ότι, όταν δηλώνει κάτι αυτός είναι σαν να το δηλώνουν όλοι μαζί!
Και είναι απορίας άξιον πώς ενώ έχω τόσα κουσούρια («δεξιός», «Πανιώνιος», «αθυρόστομος», «οξύθυμος» και πολλά άλλα), αυτοί έχουν αποφασίσει ντε και καλά να με κατηγορούν για «ανηθικότητα» όσον αφορά στην............. επαγγελματική μου δραστηριότητα σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2010 και την εκλογή μου. Κάτι που ούτε οι πιο άσπονδοι εχθροί μου δεν τόλμησαν να ισχυριστούν και……περιορίστηκαν σε άλλου είδους κατηγορίες! Φαίνεται όμως ότι εκείνοι ήταν πιο έξυπνοι από τους «συμπαραταξάκηδες»!

Στην τελευταία λοιπόν ανακοίνωσή μέσω του Γραφείου Τύπου τους, οι ολίγιστοι και ανεπαρκείς «συμπαραταξάκηδες», αφού υπεραμύνονται της διαφάνειας και της Διαύγειας που τόσα χρόνια… «εφαρμόζουν» μέσω της «αλλαγής τους» (τελευταίο, χθεσινό παράδειγμα ο Ι. Καπελάρης, τέως Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών τους και σήμερα Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών θεμάτων τους, που τον καλεί ο Εισαγγελέας να δώσει εξηγήσεις, τον οποίο όλοι θυμόμαστε λαύρο από τις κατάπτυστες φιλοπασοκικές τηλεοράσεις να παριστάνει τον κυνηγό φοροδιαφυγής μέσω του ΣΔΟΕ), γράφουν στο τέλος για μένα:

«Και στις 10/11/2011ψήφιζαν στην Οικονομική Επιτροπή (του Δήμου βεβαίως) την διάθεση από το δημοτικό προϋπολογισμό του έτους 2011 πίστωσης ύψους 101.932,12€ στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Απόστολο Κων. Ψαρρά.

Επειδή ο συνδυασμός και τα στελέχη του απειλούνται με μηνύσεις, αφήνουμε το σχολιασμό και την κρίση για τα παραπάνω στους πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων».

Έτσι σκέτα, χωρίς αιτιολογία για το που προορίζονται τα λεφτά, χωρίς διευκρινήσεις, χωρίς να αναφέρουν τον αριθμό της απόφασης της Οικ. Επιτροπής για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο να τη διαβάσει κάποιος αφού είναι ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Ποιος, ακόμα και καλοπροαίρετος αναγνώστης, μόλις διαβάσει αυτό το κείμενο δεν θα θεωρήσει - και δικαίως - ότι ο Απ. Ψαρράς θα πάρει για το 2011 από το Δήμο 101.932,12€ ;

Διαβάστε τώρα, αγαπητοί αναγνώστες, τι ακριβώς γράφει η 202/2011 Απόφαση της Οικ. Επιτροπής:

«Μειοψηφούντων των μελών κ.κ. Ευστάθιου Πιτταρά και Ευστάθιου Αγγελή, οι οποίοι εξέφρασαν την παρατήρηση προς το Δήμαρχο ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Απόστολος Ψαρράς να είναι Αντιδήμαρχος και να πληρώνεται τιμολόγια του έτους 2011,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Διαθέτει από τον δημοτικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2011 πίστωση ύψους € 101.932,12 σε βάρος του Κ.Α. 30-7323.131 για την εκτέλεση του έργου ¨Πλακοστρώσεις τσιμεντοστρώσεις δρόμων Τ.Δ. Γαλανάδου-Γλινάδου-Χώρας Δήμου Νάξου 2010¨ στον Απόστολο Κων. Ψαρρά ».

Το έργο λοιπόν αυτό, είναι εκείνο για το οποίο με κατηγόρησαν, κατήγγειλαν την εκλογή μου και το οποίο έχει τελειώσει από το 2010, προ των εκλογών δηλαδή, με τις υποδείξεις, παροτρύνσεις και επαίνους από την τότε Δημοτική Αρχή!

Για το έργο λοιπόν αυτό, που είχε προϋπολογισμό σύμβασης 169.348,75 € πλέον (16% ΦΠΑ) 27.095,80 € = 196.444,55 €, έχω πάρει μέχρι σήμερα 23/11/2011 με δύο λογαριασμούς το ποσόν των 81.476,24 € συν ΦΠΑ 13.036,19 € = 94.512,43 €. Δηλαδή μέχρι σήμερα έχω πάρει περίπου τα μισά απ’ όσα πρέπει να εισπράξω. Οι κύριοι «συμπαραταξάκηδες» θα ήθελαν να παίρνουν κάθε μήνα τα μισά απ’ όσα δικαιούνται, για τα οποία μάλιστα δεν κάνουν και καμιά σκληρή δουλειά; Η δαπάνη των εργασιών που έχουν κατασκευαστεί για το υπόλοιπο έργο ανέρχεται περίπου σε 75.000,00 € συν ΦΠΑ. Τώρα βρίσκεται για πληρωμή ο 3ος λογαριασμός του έργου για 52.111,22 € συν ΦΠΑ 8.337,80 € = 60,449,02 €.

Η Οικ. Επιτροπή λοιπόν, την απόφαση της οποίας μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση των «συμπαραταξάκηδων» αγνοούσα τελείως, αποφάσισε ότι διαθέτει από τον προϋπολογισμό του 2011 τη διαφορά μεταξύ Συμφωνητικού και εισπραχθέντος μέχρι σήμερα ποσού (196.444,55 € - 94,512,43 €= 101,932,12 €), για την αποπληρωμή του έργου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρω εγώ τα λεφτά αυτά, αφού το ποσόν που θα εισπράξω συνολικά για όλο το έργο προκύπτει από επιμετρήσεις που έγιναν και ελέγχθηκαν από την Υπηρεσία όταν τελείωσε το έργο εντός του 2010.

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία σκοπίμως αποσιωπούν και οι εννέα (9) της «Συμπαράταξης» μαζί με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου τους, διότι θεωρούν φαίνεται, πως ισχύει ακόμη στο Δήμο, ό,τι ίσχυε για πολλά χρόνια που τα χρήματα τα διέθεταν ανάλογα με τη βούλησή τους, χωρίς έλεγχο από Επίτροπο και χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Παιδιά σας λυπάμαι, διότι μόνο για λύπηση είστε άξιοι, για τίποτε άλλο!

Εγώ προσωπικά, θλιβεροί «συμπαραταξάκηδες», θεωρώ ότι μήνυση αξίζει να κάνει κάποιος σε άτομα με προσωπικότητα και οντότητα! Γι’ αυτό μην…..ανησυχείτε! Γράφετε για μένα ό,τι θέλετε και μη…..φοβάστε, δεν αξίζετε τον κόπο να σας μηνύσει κανείς! Ντρέπομαι και τον δικαστή να παρουσιαστώ μπροστά του. Θα μου πει: «Μα αυτούς μήνυσες; »

Υ.Σ: Όταν γράφετε κάτι για μένα να το στέλνετε και στο δικό μου e-mail (apostolos.psarras@yahoo.gr) για να μη με ειδοποιούν άλλοι. Σιγά-σιγά θα μάθω κι εγώ να το χρησιμοποιώ. Με εσάς που …έμπλεξα, πρέπει να προσαρμοστώ.Απόστολος Κ. Ψαρράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε Απόστολε σκίστους τους άχρηστους. Τίποτε να μην κάνετε ξέρουμε ότι θα διαχειριστείτε τίμια και με πλήρη διαφάνεια το δημόσιο χρήμα και αυτό μας φτάνει διότι δεν είστε ούτε λαμόγια ούτε πεινασμένοι σαν τους προκατόχους σας. Άλλαξε τους τα πετρέλαια στις χαμούρες. Καμία λύπηση δεν υπάρχει έλεος όλοι θα προσκυνήσουνε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Απόστολος αφού μας έγραψε τις συνήθεις μπουρδολογίες του, στο τέλος έκανε και την κωλοτούμπα άλα Σαμαρά και μας ανακοίνωσε ότι είναι τελικά τζάμπα μάγκας και δεν θα κάνει μηνύσεις

Ανώνυμος είπε...

εδώ ο κόσμος χάνεται και το κάθε λογής κομματόσκυλο τα δικά του,,,
Αντε πνυξου ρε μπαμπουρισμενε μπουρδολογε

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ? ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΑΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Να έχεις αυτόν τον άνθρωπο δήμαρχο!! και να περιμένεις να πάει μπροστά ο δήμος (;). Στα κουσούρια προστίθενται "είρωνας", "γελοίος", και πολλά άλλα παρόμοια. Όξω επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι από τα κοινά!!