Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2011

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου κ. Μάκης Βαρσαμάς Συμεώνογλου

Την ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό του Δήμαρχου Μανώλη Μαργαρίτη ανακοίνωσε με επιστολή του προς το Δήμαρχο και το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου κ. Μάκης Βαρσαμάς Συμεώνογλου. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης δεν έγινα γνωστοί άλλα σύμφωνα με δίκες μας πληροφορίες προηγήθηκε έντονος καυγάς με Αντιδήμαρχο.
Aπό το http://naxios.blogspot.com/ Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

34 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΝΤΙΜΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ Ο ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειμαι σιγουρος!!!Μας επεισες εγω θα σου οτι μας ειχε ζαλισει στο μπλα μπλα και καθολου εργο και μην μου πεις την ιδια μαλακια που ελεγε και αυτος οτι δεν τον αφηνουν!!υπαρχουν ανθρωποι στον συνδυασμο που δουλευουν και δεν το φωναζουν και να σου πω και κατι ακομα αμα δουλευ και ηταν σοβαρος καποια στθγμη η σοβαροτ του θα τους αναγκαζε να τον δουν σοβαρα αλλα ο προεδρος βιαστηκε να γινει δημαρχος και μαλιστα χωρης εργα παρα μονο με λογια και να εχει βγει στα ραδια και στην εφημεριδα πιο πολλες φορες ακομα και απο τον ιδιο τον δημαρχο αγαπητε!!!Και μην θελεις να πουμε και για την τελευταια παπαρια που εκανε!!!

Ανώνυμος είπε...

να και μια κινηση αξιoπρεπειας επιτελους.........

Ανώνυμος είπε...

Manolaki xypna print einai Agra

Ανώνυμος είπε...

NAΙ ΡΕ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ. Η ΝΑΞΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ. Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ! ΜΗ ΧΕΣΩ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΗΣ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας πολιτικος με πολλα πολλα πολλα πολλα λογια και καθολου μαα καθολου εργα!!!!Και μην ακουσω την καραμελιτσα...δεν τον αφησαν τον ανθρωπο...δεν πιανει!!!!Η ιστορια και ο λαος εχει πει και λεει "οποιος φελα παντου φελα"

Ανώνυμος είπε...

Ρε 4:18 πια ειναι η αξιοπρεπεια οταν καποιος την κανει γραφει στα αρχηδια του αυτους που τον εχουν ψηφισει!!!Φιλε μου τωρα θα των γραφουν δυο φορες στα αρχηδια τους και να σου πω και κατι αν εχει δικιο πρεπει να παλεβει και να εχει υπομονη αλλα ειναι ενας παρλαπιπας και αυτος!!!

Ανώνυμος είπε...

που να τολμησει να παραιτηθει

Ανώνυμος είπε...

ο συμεωνογλου νομιζε οτι ο δημος ειναι σαν το σχολειο που ειναι ολο παιδακια να τους λεει ιστοριες!!!
αυτες οι δουλειες θελουνε αντερα Μακη δεν εισαι συ για τετοια πραγματα...παρατα γενικοτερα γιατι εχεις γινει ηδη ρεζιλι με τις δικαιολογιες που τσαμπουνας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΕΝΟΝΤΕ........

Ανώνυμος είπε...

ένας-ένας να βρίσκει το δρόμο του.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι πραγματικοί λόγοι ήταν η ασυνενοησία με τη δημοτικοί αρχή, θα έπρεπε να παραιτηθεί από πρόεδρος. Τώρα τι περισσότερο θα κάνει; Ο Μάκης από την αρχή έδειξε ότι δεν κάνει για τίποτα, πέρα από τη φλυαρία και τις παραστάσεις στα ραδιόφωνα και στους δρόμους της Χώρας.Μάκη, αν θες το καλό της Νάξου, παραιτήσου να αναλάβει κάποιος που και θέλει και μπορεί να προσφέρει. Εσύ, έχοντας τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου, το μόνο που ήθελες ήταν γραφείο με θέα και υπαλλήλους να διατάζεις. Η πραγματικότητα απέχει πολύ... Αν δεν βραχείς, ψάρια δεν πιάνεις...

Ανώνυμος είπε...

Τι κωλυματιας είναι ο άνθρωπος, όπου τον ακουγα τα ίδια και τα ίδια, όπως διδασκει το ιδιο κεφαλαιο στην τάξη, νόμιζει ότι όλα είναι σαν το σχολείο. Μάκη δεν το έχεις, είσαι ασχετος. Ζήτα συγνώμη και παραίτήσου άσε τους άλλους που έχουν όρεξη. Ναι κάτσε στην άκρη και καμάρωσε τους μαθητές σου. Να τους εμπιστευτής εμεις τους εμπιστευόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

μας επριξες τα π....... α τα ιδια και τα ιδια γραφεις....γραφικος εχεις καταντησει...ο μανωλακης...εργολαβος σχολιων σε μπλογκ,,,μ αυτο το επαγγελμα δεν υπαρχει!υπαρχει ο π....ρας ο απο πανω.....

Ανώνυμος είπε...

na fygei!!opoios den borei spitaki tou!!ade giati h poly eparsh kai h fadasia den kanei kalo!!kai sti teliki siga ton politiko adra pou tha fygei kai tha orfanepsh h politiki zwh tis naxou!!ade mas zalisessss!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 10.19.ολοι παλεβουν για ψηφους ενο ο μακης παλεβε για καραμελες τι μαλακιεσ μας λεσ ρε φιλε!!ο μακησ το μονο που κανει ειναι κραζει ολουσ τους αλλουσ χωρης να βλεπει τα χαλια που εχει γινει γραφικος!!

Ανώνυμος είπε...

manwlaki xupna .......koimasai orthios!tha meineis me tous axristous opws pas

Ανώνυμος είπε...

Ενας κυριος με Κ κεφαλαιο ειδε τη σαπιλα εκει μεσα και προς τιμη του τραβηξε το δρομο του μακαρι ν ακολουθησουν κι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει πια σαπίλα, εγώ τον επισκεφτηκα μια φορά και με ζάλισε στο κύριγμα, του φτέγανε τα ρούχα του....Έμάθα ότι παρετήθηκε για ένα σκουπιδοντενεκε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε να σας σβήσουν καμία κλήση να σας μεγαλώσουν κανένα πεζοδρόμιο να βάλετε πιο πολλά τραπέζια γιατί για τέτοια είστε τα ίδια έκανε και ο προηγούμενος και Είδατε που πήγε.Το αν έχει δίκιο ο Σημεονογλου θα φανεί σύντομα. Τα ψόφια χάπια πάνε με το ρεύμα...

Ανώνυμος είπε...

Να παρετηθεί καλα καλα. Θέλουμε νέους με δημόσιους υπαλλήλους εφθασε εδώ η το νησί μας. Εάν είχε παράπονα να πήγαινε στο Δήμαρχο, αλλά μάλον είχε αδικο και σου λεει να ανεξαρτοποιηθώ.

Ανώνυμος είπε...

Emas file na mas svisoun kamia klish o makhs as valei kanena skoupidodenekie pouthena gia na parei kanena psifaki ela ma asxetos kai bla blas o makhs kai siga to K to kefalaio mono logia skoypidodenekies!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα αυγα καλυτερα που εφυγε γιατι μονο αντιπολιτευση εκανε απο την πρωτη μερα που κατεβηκε και να σας πω και κατι αν ηθελε να ειναι πρωτος γιατι δεν κατεβαινε για δημαρχος??κοτα ο μακης και λογας πρωτος!!!μακη καλυτερα που εφυγες γιατι μονο ρεζιλι τους εκανες.....

Ανώνυμος είπε...

ο Μακης δουλευει αμισθι ξερολες ..........να φυγουν απ το δημο οι σαπιλες που πληρωνοντε να κοβουνε κορδελες......

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε σημαιονογλου...μην τουσ κανεις τη χαρη να φυγεις.αυτη θελουνε μουγγους κουλους και τυφλους για να κανουνε οτι εκανε και ο Μαρακης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τον σωτηρα που εφυγε και θα βαλουμε μαυρα!!!να δω ανεξαρτητος τι θα κανει??μετα θα λεει οτι δεν εκανα για ειμαι μονος!!!να πας σπιτι σου μακη αρκετα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Sto kalo makh arketa mas zalises!!!polylogas xwris ousia!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παραπάνω αρνητικά σχόλια γράφεικαι αναπαράγει ένας ο ίδιος ανεγκέφαλος, εμπαθής και αιμοβόρος για το Μάκη Συμεώνογλου που είναι ένας από τους πλέον έντιμους σοβαρούς,αξιοπρεπείς μορφωμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτει ο τόπος.Άνθρωπος συνεπής με οράματα και αξίες. Πλέχτηκε όμως με ανθρώπους αγράμματους,ανίδεους ,άσχετους,ανίκανους,αλαζόνες,φιλόδοξουςκαι σπουδαρχίδες> κατά που λέει και ο Καρατζαφέρης οι οποίοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να παρακολουθήσουν τις προτάσεις του και τα οράματα του.Μάκη προχώρα όπως εσύ ξέρεις και όπως εμείς σε γνωρίζουμε και είναι θέμα χρόνου να δικαιωθεί η στάση σου.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε φασιστα και εσυ και ο μακης και ο καρατζαφερης!!

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθήστε να καταλάβετε ,το επίπεδο του Συμεώνογλου σε όλους τους τομείς και τα θέματα είναι μη συγκρίσιμο.
θένε να κάνουν τον αετό κοτόπουλο είναι δυνατόν .Μάκη στη ΘΕΣΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 8:40 ενοεις υπαρχει σχεδιο απεναντι στον Μάκη? Μην τρελαθουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ... ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ... ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΑΞΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΑΦΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ...

ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ