Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

Δοξάστε τους.........Καμπουροκαψήδες

Γράφει ο Απόστολος Κ. Ψαρράς
Δοξάστε τους!
Δημήτρης Καμπουράκης - Μανώλης Καψής: Δύο... νεοέλληνες - κλασσικά δημιουργήματα του Παπανδρεϊσμού - "κρίνουν" την θέση του Αντ. Σαμαρά, να μην υπογράψει δήλωση προς τις "αγορές" και τους τοποτηρητές τους!
Δεν γνωρίζω αν ο Αντ. Σαμαράς αντέξει μέχρι τέλους στις πιέσεις που δέχεται!
Είναι όμως η φωνή του, μια ψυχολογική έστω χαραμάδα αντιστασιακού φωτός, στο απόλυτο σκοτάδι της προσχεδιασμένης υποταγής και του ξεπουλήματος της Ελλάδος, που μας οδήγησε ο ολίγιστος και μοιραίος "Γιωργάκης", με την ψήφο βεβαίως - να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό - του "δημοκρατικού" λαού!
Κι' όμως δύο... νεοέλληνες, κλασσικά δημιουργήματα του Ανδρεο-παπανδρεϊκού πνεύματος και κλίματος, δύο ημιμαθείς "δημοσιογράφοι", από τη θέση που............ τους έχουν... παραχωρήσει χρόνια τώρα στο MEGA οι γνωστοί... "νταβαντζήδες", πρωί και βράδυ "σκίζουν" τα σοσιαλιστικά τους... ιμάτια για τη θέση που πέρνει ο Σαμαράς!
Σχεδόν τον βρίζουν, επειδή τόλμησε να σκεφθεί να φέρει κάποια αντίρρηση στις άθλιες απαιτήσεις των δανειστών μας, οι οποίες βεβαίως προήλθαν από το γεγονός, ότι ο Γιωργάκης" τους δυό χρόνια τώρα, δεν κάνει άλλη δουλειά, από το να διασύρει και να δυσφημεί την Ελλάδα, με αποτέλεσμα αυτοί που μας δανείζουν έστω και τοκογλυφικά, να θέλουν να εξασφαλιστούν!
Και τι δεν λένε τα δύο "δημοσιογραφικά" παπαγαλάκια κάθε μέρα.
Μόνο προδότη δεν έχουν αποκαλέσει ακόμη τον Αντ. Σαμαρά. "Τρέμουν" στη σκέψη μήπως δεν πάρουμε την περίφημη 6η δόση και μείνουν απλήρωτοι στο τέλος του μήνα από τα αφεντικά τους!
Οι ολιγομαθείς, που αν υπήρχαν αξιοκρατικά κριτήρια, ούτε κλητήρες δεν θα μπορούσαν να γίνουν
Και για να δείτε πόσο δίκιο έχω όταν λέω ότι την μεγάλη ευθύνη για το σημερινό χάλι της χώρας την έχει ο λαός, σας καλώ να αναρωτηθείτε το εξής:
Αν τη θέση αυτή του Σαμαρά την είχε ο "Γιωργάκης" τους, τα γιουσουφάκια της "δημοσιογραφίας"
και ο "δημοκρατικός" λαός, θα είχαν βγεί ή όχι στα κάγκελα να διαφημίζουν τον... πατριωτισμό του; Δεν λέω για τον Αντρέα, γιατί τότε θα είχαν κάνει... χαρακίρι!
Τριανταπέντε χρόνια τώρα, ο "δημοκρατικός" λαός, πείθετε από Καμπουράκηδες και Καψήδες και αντιδρά όπως αντιδρά! Δικαίωμά του και μάλιστα αναφαίρετο αλλά, όχι να λέει ότι του φταίνε πάντα και μόνο οι πολιτικοί, ενώ αυτός είναι μονίμως ανεύθυνος!
Δυστυχώς οι Καμπουροκαψήδες συνεχίζουν να... "κυβερνούν", επειδή δεν βρέθηκε ακόμη ένας αποφασισμένος ηγέτης, ένας "Μέγας Αλέξανδρος" να τους βάλει στη θέση που τους αξίζει!
Καμπουροκαψήδες: Δοξάστε τους!
Απόστολος Κ. Ψαρράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ,ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΓΡΙΑ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΨΑΡΟ-ΚΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ...
ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ 'ΡΘΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Απάνω τους Απόστολε δεν αρέσει στα Λαμόγια η Αλήθεια. Οι Κουφάλες θένε ξεμπρόστιασμα. Όξω πούστηδες απ' την παράγκα. Η Ηλικία τους μάρανε ουστ χαμούρηδες.

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτο που δεν ειναι βεβαια δικο του "μια ψυχολογική χαραμάδα αντιστασιακού φωτός"
αυτο του το ειπε η αλλη πυροβολημενη γρια. η συμπεθερα η ονειρευαμενη.
γαμω τσι ψυχολογιες σας. ψυχανωμαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αντιστασιακός είναι ο χουντοβασιλικός. Μπήκε ο Βορίδης και Μπουμπούκος στην κυβένηση και ξετσουτσουνιασαν οι όλοι πικραμένοι που επεσε η χούντα. Επέτειος του Πολυτεχνείου σήμερα, θα έπρεπε να ντρεπεται να μιλάει και θα έπρεπε να ντρεπεστε να τα βάζετε στο blog.

Ανώνυμος είπε...

8:42 ΛΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ ΓΡΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΘΕΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΙΣΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ?
ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΜΑΜΑ?
ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ?
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ 8:42 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ 842 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΙΣΑ ΒΟΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΕΡΙΧΩΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Απόστολε, το "πέρνω σου" γράφεται με αι-παίρνω, πιθανόν το μπέρδεψες με το περνώ.

Ανώνυμος είπε...

esi 8:07 ton pairneis to e pos grafetai?
grafetai me e makryyyyyyyyy. ksereis esi.

Ανώνυμος είπε...

8:07 είναι παίρνω αλλά μάλλον το άφησαν να περάσει έτσι. και ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

επειδή δεν βρέθηκε ακόμη ένας αποφασισμένος ηγέτης, ένας "Μέγας Αλέξανδρος" να τους βάλει στη θέση που τους αξίζει!
έτσι γράφει,έμενα μου είναι αδιανόητο,άσχετα αν είναι σκουπίδια οι καπμουροκαψήδες.
Δηλαδή είναι απορίας άξιον τι έννοεί ο ποιητής.
Μπορεί κανένας να τον μεταφράσει.

Ανώνυμος είπε...

αντισταθειτε ελληνες, μην βλεπετε ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΡΓΑ που προβαλουν τα μπασταρδοκαναλα, αν καποιος δικος βλεπει σπαστε τον στο ξυλο ή σπαστε την τηλεοραση αν δεν περνει απο λογια, η προπαγανδα εχει ξεκινησει να αγαπησουμε τα μπασταρδα τα μογγολακια θελουν, για να παρουμε τα παπαρια τους και αυτοι τα ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ. μην τσιμπατε...