Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ηλιούπολη ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη για τη νίκη θα παρουσιαστεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην Ηλιούπολη ο Πανναξιακός ΑΟΝ κόντρα στη πρωτοπόρο του ομίλου Φιλία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 του γυναικείου βόλει.
Τα χαμόγελα και το καλό κλίμα επέστρεψαν στο Ναξιώτικο στρατόπεδο μετά την μεγάλη νίκη επι της Λάρισας με 3-1 σετ το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.
Μια ιστορική νίκη (πρώτη στην Α2 εθνική κατηγορία) που άνοιξε την όρεξη για περισσότερες επιτυχίες σε αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους.
Το προπονητικό επιτελείο Γιώργος Δερμάτης και Σούλης Τουρσούγκας θα έχουν στην διάθεσή τους όλες τις αθλήτριες (εκτός των τραυματισμένων Χάρρις-Γιακούμπ). Την τρέχουσα εβδομάδα οι προπονήσεις επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για τις αθλήτριες που έλειψαν λόγω μαθημάτων και τραυματισμών και των οποίων η συμμετοχή σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι θεωρείται απαραίτητη.
Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού που βρίσκονται στην Αθήνα καλούνται να δώσουν για άλλη μια φορά βροντερό παρόν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας.
Το γήπεδο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Εθνάρχου Μακαρίου 4 & Ηρώς Κωνσταντοπούλου στην Ηλιούπολη (βλ. Χάρτη) Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin