Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2011

Διαμαρτυρία "Συμπαράταξης" για το θέμα της εκμίσθωσης των Σφαγείων Νάξου

Εν όψει της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της Τρίτης 22/2/2011, οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης στην επιτροπή, κ. Αγγελής και κ. Πιτταράς, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν για τους λόγους που έγινε η αλλαγή της ημερομηνίας διενέργειας της δημοπρασίας, απέστειλαν προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την παρακάτω επιστολή:
"Θέμα«Ημερομηνία διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νάξου»
Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 4ης Φεβρουαρίου 2011 αποφασίστηκαν ομόφωνα οι όροι διενέργειας της.... δημοπρασίας για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νάξου. Η ομόφωνη απόφαση αναφερόταν σε διενέργεια της δημοπρασίας την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011. Με έκπληξη διαπίστωσα, από την δημοσίευση των όρων της δημοπρασίας στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.e-naxos.eu), ότι ημερομηνία διενέργειας της δημοπρασίας έχει μετατεθεί για την 10η Μαρτίου 2011.

Εύλογα, λοιπόν, εγείρονται τα παρακάτω ερωτήματα:

* Ποιοι είναι οι λόγοι της μετάθεσης της ημερομηνίας του διαγωνισμού;
* Γιατί δεν ενημερώθηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για την αλλαγή της ομόφωνης απόφασής τους;

Αναμένοντας τις απαντήσεις του Δημάρχου και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής στην Συνεδρίαση της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2011.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙΣ CD?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟΙ? ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΜΠΑΜΠΑΣ, ΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ CD ME ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΙΣΙΩΤΙΚΑ! ΕΝΑ CD ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΜΙΤΑΤΟ!