Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ στο βουλευτή Γ. Βρούτση

Με τον Βουλευτή Κυκλάδων και αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.ΝΑ.Σ. στο γραφείο του.
Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τέθηκαν στη συζήτηση κυρίως δύο θέματα :
1. Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών που αφορούν το Φράγμα στο Τσικαλαριό αφού αυτό χαρακτηρίζεται ως ίσως το μοναδικό «ώριμο» έργο που υπάρχει στο νησί και
2. Η έναρξη του διαλόγου για το μεγάλο έργο δημιουργίας νέου λιμανιού στη Νάξο.
Παράλληλα τέθηκαν επιγραμματικά θέματα που αφορούν τους τομείς υγείας, οικονομίας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και...... χωροταξίας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναλύθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. οι λόγοι που οδηγούν την Ομοσπονδία στην ανάγκη διεκδίκησης της άμεσης επίλυσης των δύο παραπάνω προβλημάτων και ζητήθηκε η άποψη και η συνδρομή του κ. Βρούτση στην προσπάθεια της για την ανάδειξή τους .

Από την πλευρά του ο κ. Βρούτσης συμφώνησε με την ιεράρχηση και την πρωτοβουλία ανάδειξης και διεκδίκησης οριστικής επίλυσης των θεμάτων που τέθηκαν, αναφέρθηκε ειδικά στο ιστορικό του φράγματος του Τσικαλαριού και δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της Ο.ΝΑ.Σ. με κάθε τρόπο μέσα και από την θεσμική του ιδιότητα, ενώ παράλληλα τόνισε τον σημαντικό ρόλο της Ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα που αφορούν δράσεις και θέματα του νησιού.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επικοινωνία με στόχο τον καλύτερο συντονισμό όλων των θεσμικών φορέων που ασχολούνται με τα θέματα της Νάξου.



Τις επόμενες ημέρες συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών του, το Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. θα συναντηθεί για τα ίδια θέματα με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :