Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2011

Θέματα και αποφάσεις της 3ης τακτικής συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

Κατά την 3η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου που πραγματοποιήθηκε την 21/ 2/ 2011 συζητήθηκαν τα εξής οκτώ θέματα και λήφθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις:
α/Α ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
1ο Πρόταση για νέα οδαρίθμηση βάσει οδηγιών ΕΛΤΑ Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ειδικά για τη Χώρα, τη σύσταση Επιτροπής με άτομα που θα υποδείξει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου με...... σκοπό τη νέα οδαρίθμηση βάσει οδηγιών των ΕΛΤΑ
2ο Πρόταση για αμοιβαία παραχώρηση ακινήτων Χώρας Νάξου-Σαγκρίου Αναβλήθηκε τοθέμα σε επόμενη συνεδρίαση και σε αναμονή απόφασης του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Σαγκρίου .
3ο Παραχώρηση τμημάτων αιγιαλού για θαλάσσια σπορ Αποφασίσθηκε, επειδή η περιοχή Αγίου Γεωργίου ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ (windserf) και σεβόμενοι το περιβάλλον, να παραχωρηθούν όπως και τα προηγούμενα χρόνια μόνο για θαλάσσια σπορ τα τμήματα: α)στην περιοχή Ποριά έως νήσο Μαντώ (Αγ.Γεώργιο), β)το τμήμα μπροστά από το κατάστημα Φλοίσβος και να υπάρχει αυστηρή επιτήρηση όσον αφορά τις αμμοθίνες και τη στάθμευση των αυτοκινήτων.
4ο Αναβάθμιση προσφερόμενων υπηρεσιών από την Δημοτική Κοινότητα Νάξου Ενεργοποίηση της γραμμής του Δημότη στη Δημοτική Κοινότητα Νάξου, προς επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας, στα πλαίσια αρμοδιότητας του Δήμου.


5ο Αποκριάτικες εκδηλώσεις Απόφαση κατά την Λαμπαδηφορία της Απόκριας να μοιραστούν και να ανάψουν οι πυρσοί, στη θέση Πραντούνα προς αποφυγή προβλημάτων στο Κάστρο.
6ο Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χώρα Νάξου, στους:

1)Γιακουμή Αικατερίνη –Λεμονιά, κατάστημα Βιολογικών προιόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, 2)Βασαλάκη Αντώνιο-Καλαβρό Λεωνίδα Ο.Ε., Καφέ- Σνακ Μπαρ, 3)Βάσιλα Εμμανουήλ, Πιτσαρία-Σνακ Μπαρ 4)Παπαδόπουλο Δημήτριο του Ανδρέα, Καφέ-Μπαρ, Πισταρία,Εστιατόριο
7ο Χορήγηση αδειών λειτουργίας Μουσικής Χορήγηση άδειών λειτουργίας Μουσικής στους:

α:Εταιρεία Δεληβοριάς-Μπενακόπουλος-Τσαμπουνάρης και Σία Ο.Ε για το κατάστημα καφέ-Μπάρ –εστιατόριο «Εscoba» στη Χώρα Νάξου έως την 31/12/2011.

Παράταση της άδειας μέχρι την 3:00 πρωινή ώρα.

β:Μελισσουργό Εμμανουήλ του Λάμπρου για το κατάστημα καφετέρια-Μπαρ «Fresh »στη Χώρα Νάξου έως την 31/5/2011.
Παράταση της άδειας μέχρι την 3:00 πρωινή ώρα.
Σχετικά με τη χορήγηση άδειας μουσικής στη Δέσποινα Αξαοπούλου για το καφενείο «ΕΛΙΑ» στη Χώρα Νάξου, αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση και περαιτέρω διερεύνηση.
8ο Περί καταπάτησης ή μη Δημοτικής οδού στα Αγγίδια Νάξου Αποφασίσθηκε: α)να ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες επικυρωμένο συμβόλαιο ιδιοκτησίας και συνημμένο τοπογραφικό, τα οποία θα διαβιβαστούν στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τον σχετικό έλεγχο, διότι το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας δεν κρίνει ότι υπάρχει καταπάτηση της δημοτικής οδού στα Αγγίδια από τα στοιχεία που παρουσίασαν οι ιδιοκτήτες και β)Να κοινοποιηθεί η απόφαση στο Γραφείο Δημάρχου, αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Δημοτική Αστυνομία και ΤεχνικήΥπηρεσία του Δήμου
Ευχαριστούμε θερμά συλλόγους, φορείς και Δημότες που μας έστειλαν προτάσεις με τα προβλήματά τους που θα ληφθούν υπόψη .
Το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου που βρίσκεται στο κτίριο του Δημαρχείου
είναι στη διάθεσή σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε :
1.Τηλεφωνικά απευθείας στο : 2285360122 για θέματα καθημερινότητας (π.χ.φωτισμός, ύδρευση κ.λ.π)
2.Μέσω του e-mail : hora@naxos.gov.gr
3.Μέσω Internet στη Δ/νση www.e-naxos.eu/ της ιστοσελίδας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ενότητα «Δημοτικές Κοινότητες».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ
Β.Ι.ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :