Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

Οι αντάρτες-κότες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το "εξώγαμο" του Ρέππα και η αλήθεια

Το έστειλε το apneagr.blogspot.com
H Κυβέρνηση συνηθισμένη πια στο δόγμα του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" και στη λογική του "πονάει δόντι,κόβει κεφάλι" δεν δίστασε δια του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να φέρει στη Βουλή τροπολογία με την οποία βαφτίζει τροχαία παράβαση τη μη πληρωμή διοδίων.
Μόλις οι Παραχωρησιούχοι (Μεγαλοκατασκευαστές στα Ελληνικά) ζήτησαν την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας σε περιπτώσεις πολιτών που δεν καταβάλλουν διόδια ο "αρχι-τζαμπατζής" υπουργός έσπευσε να καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση των...... αστικών συγκοινωνιών.
Μια τροπολογία, "εξώγαμο" τέκνο της Κυβέρνησης των...Κοινοπραξιών από "βιασμό" του άρθρου 29 του Κ.Ο.Κ.,που επισείει βαρύτατες ποινές για τους παραβάτες (πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων).

Αντί να φωνάξουν τις εταιρίες στις οποίες παραχώρησαν τις Εθνικές οδούς και να συζητήσουν πως θα βελτιώσουν προς όφελος του Ελληνικού λαού τη σύμβαση του Σουφλιά βρήκαν την εύκολη λύση του Κ.Ο.Κ. Χρησιμοποιώντας την κολυμβήθρα κάθε παρανομίας, το Ελληνικό κοινοβούλιο δια της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ευελπιστούν να ανακόψουν το κίνημα "Δεν πληρώνω" των πολιτών που το βλέπουν να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου η Κυβέρνηση γίνεται αρωγός των κοινοπραξιών ξεζουμίζοντας τους Έλληνες πολίτες.Στις πρώην Εθνικές οδούς (τώρα έχουν ονοματεπώνυμο) συναντάς πιο πολλούς σταθμούς διοδίων παρά βενζινάδικα. Για παράδειγμα στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ (Κόρινθος-Καλαμάτα) αυτή τη στιγμή που ο δρόμος είναι έτοιμος μέχρι τη Μεγαλόπολη έχουν φτιάξει πέντε σταθμούς διοδίων εκ των οποίων λειτουργούν οι τρεις.

Με το ρολόι κάθε δεκατρία λεπτά και διόδια σε μια διαδρομή 120 χλμ. Όταν ολοκληρωθεί ο δρόμος ως την Καλαμάτα (175χλμ) πόσα διόδια θα έχει; Ήμαρτον κύριοι! είναι τρελό, εξωπραγματικό! Δεν το βλέπετε;

Ακόμα κι αν δεχτούμε πως πρέπει να πληρώνουμε τα διόδια, από που κι ως που μωρέ η οφειλή σ' έναν ιδιώτη μπορεί να είναι τροχαία παράβαση;
Ισχυρίζονται πως το κράτος χάνει έσοδα από το ΦΠΑ των διοδίων κι αυτό είναι σωστό αλλά..........Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :