Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

Έκοψε την πίτα του ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού Νάξου(φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία, και τον ανάλογο ενθουσιασμό που αρμόζει σε τέτοιες στιγμές, πραγματοποιήθηκε χθες στο club "DAY NIGHT" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φίλων Παναθηναϊκού Νάξου.
Επίσημοι προσκεκλημένοι στην φετινή εκδήλωση ήταν δυο πρώην άσοι του τριφυλλιού, ο Κριστόφ Βαζέχα και το "βουνό" Γιόζεφ Βάντζικ, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του συνδέσμου, για την προσφορά τους στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τιμητικές πλακέτες και το καθιερωμένο πλέον βραβείο "Μανόλης Μάκαρης". Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με αρκετή ποδοσφαιρική κουβεντούλα η οποία περιστρεφόταν γύρω από το σημερινό ντέρμπι των αιωνίων και τις τελευταίες εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο. Οι δυο παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν αρκετές φορές με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας και έκοψαν την πίτα μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομάτη.
Συγκινητική ήταν επίσης και η παρουσία του επί σειρά ετών φροντιστή του τριφυλλιού Ναξιώτη κ. Μουστάκη.
Τα δυο φλουριά που είχαν μέσα οι πίτες έπεσαν, ευτυχώς, φέτος σε πράσινα χέρια. Πέρσι και τα δυο φλουριά είχαν κερδίσει ένας ΑΕΚτζης και..... ένας Ολυμπιακός που βρέθηκαν τυχαία εκεί με την παρέα τους, κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε καλός οιωνός καθώς ο παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα.







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ωραιο διημερο.
1) ΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΑΣ
2) ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
3) ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 91, ΚΟΝΤΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.................

Ανώνυμος είπε...

EISAI MEGALOS KAFROS AGORI MOU. KAI TO KAKO EINAI OTI TO GNORIZEIS.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τα πουλημένα πρωταθλήματα!! Και το χαίρεστε κιόλας!! Πόσο στόκοι μπορεί να είστε!!
Τελικά είναι τόσο έκδηλο το ότι έχουμε ποδοσφαιροποιήσει την πολιτική κι έχουμε πολιτικοποιήσει το ποδόσφαιρο! Γι αύτο είμαστε και στα χάλια που είμαστε!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

μη ξεχνιεστε βαζελες!!!
αυτα που εκανε ο Ρινγκο την δεκαετια του 80 και αρχες 90 και περνατε τα δικα σας πεντακαθαρα πρωταθληματα να τα θυμησετε στα νεα παναθηναικακια να μην νιωθουν πικρα και πονο!!!
αλλα και σεις οι μεγαλυτεροι παναθες να αναπολειτε τα δικα σας, εργα και ημερες του αγιου βαρδινογιαννη και να μην παραπονιεστε!!!
απλα ποναει τωρα πιο πολυ γιατι ειστε πλεον λιγακι μεγαλυτεροι!!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ;
ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε ρε παιδιά.
Εξάλλου γάβροι δεν είστε; Όσο μυαλό έχει ο π.....ς μου άλλο τόσο έχετε και εσείς!!!!!!!!!!!!!!!!!