Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2011

Επιστολή "Συμπαράταξης" για τις εξωτερικές Βρύσες του Γλινάδου

Η δημοτική παράταξη «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» απέστειλε σήμερα προς τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων επιστολή με θέμα την Κατασκευή Εξωτερικών Βρυσών στην Τοπική Κοινότητα Γλινάδου:
"Το τελευταίο διάστημα τοποθετήθηκε σημαντικός αριθμός (περί των 25) εξωτερικών βρυσών πόσιμου νερού στην Τοπική Κοινότητα Γλινάδου. Επειδή οι συγκεκριμένες εργασίες δεν συζητήθηκαν ούτε στο Τοπικό Συμβούλιο του Γλινάδου (δεν έχει συνεδριάσει άλλωστε με την...... νέα του σύνθεση) ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ζητάμε να πληροφορηθούμε τα κάτωθι:
* Έχει εκπονηθεί μελέτη για την χωροθέτηση και την εγκατάσταση των εν λόγω βρυσών; Αν υπάρχει μελέτη, αυτή προβλέπει την εγκατάσταση λάστιχων μεταφοράς του πόσιμου νερού επιφανειακά (στην μέση των δρόμων και μέσα από οικόπεδα), εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια, υγρασία, κ.α.), χωρίς τους ελάχιστους κανόνες υγιεινής και χωρίς αποχέτευση; Έχει γίνει η πρόβλεψη ώστε η πίεση του νερού να είναι επαρκής για τις ανάγκες του χωριού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες;
* Ποιο είναι το κόστος του εν λόγω έργου και μέσω ποιων πιστώσεων θα πληρωθεί;
Επειδή οι κακοτεχνίες είναι προφανείς από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, σας καλούμε να επανασχεδιαστεί το έργο σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και της επιστήμης (εφόσον πρόκειται για πόσιμο νερό) και να συζητηθεί τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας του Γλινάδου."


Εκ του Γραφείου Τύπου
Δημοτική Κίνηση:

«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Νικόλαος Μαράκης, Επικεφαλής

Χώρα Νάξου

Καπούνης Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος

Κατερίνης Σπυρίδων, Κοινοτικός Σύμβουλος Γλινάδου



Προς: Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης, Δήμαρχος


Κοινοποίηση:

Μανόλης Πολυκρέτης, Αντιδήμαρχος

Ιωάννης Σέργης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γλινάδου

Τοπικά Μ.Μ.Ε.


Νάξος, 7/2/2011


Θέμα: «Κατασκευή Εξωτερικών Βρυσών Τοπικής Κοινότητας Γλινάδου»

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ase mas re marakh pou twra 8ymh8hkes tous kanones ygieinhs... toso kairo pou eisouna dhmarxos giati den ebriskes mia lush gia shmantikotera problhmata p.x. xwmaterh ??? twra 8ymh8hkes oti uparxoune kanones ? otan ka8osouna sta magazia ths papabasileiou kai epines to kafe sou den tous h3eres tous kanones ????otan erixnes ta lumata tou biologikou ka8arismou akatergasta ston ydrobiotopo ths alykhs den tous h3eres tous kanones??? otan ekeino to allo to lamogio o kapounhs leitourgouse to turokomio xwris biologiko kai me ta lefta ths synthrhshs agoraze gourounia gia na ta poulaei kai na ta eikonomaei argotera den yphrxan kanones ????? alla bebaia twra pou pane na kanoune ena ergo mes to xwrio mas den tous afinete gia na mporeite meta na lete oti den ekanan tipota ..... enw eseis pou eixate kai to konduli egkrimeno gia to limani to kante eeeeee ??? NTROPH kai AISXOS tipota allo...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΓΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΣΤΟ ΓΛΙΝΑΔΟ!!!!
ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ???
Η ΝΑΞΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ "ΕΙΔΗΚΗ" ΣΙΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ.

ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΤΣΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ?

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχικως αφου είδαμε τους προηγούμενους ας δουμε και τους επόμενους και μετά ας κάνετε τις συγκρίσεις σας.Σιγούρα όποιος σφάλλει πληρώνεται αλλά σίγουρα την πλήρωσαν και αυτοί που δεν έσφαλαν.Όσο για τους υπολοιπούς ας κρίνει ο καιρός και η ιστορία τα έργα τους!Κατά τα έργα όλων αλληλούια που λέει και ο φτωχός σοφός λαός.Πάντως ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και μάλιστα πολύ γρήγορα και αυτο ισχυει και για το μεν και για το δε!!!

Ανώνυμος είπε...

Η βρύση του Αγά ή οι βρύσες του Σέργη?Κάθε 5 μέτρα και μια βρύση!Τις τελευταίες ημέρες άκουσα και διάβασα πάρα πολλά για τις βρύσες στο Γλινάδο.28 βρύσες στο ΣΎΝΟΛΟ!Ούτε Αθήνα να ήταν το χωριό αυτό...Στη Χώρα άραγε έχει τόσες;Από αυτά που άκουσα εντύπωση μου έκανε και η θέση που πήρε πάνω στο θέμα ο Κύριος Πολυκρέτης και έτσι μου έδωσε την αφορμή για να γράψω για το έργο του!Το έργο του Κύριου Πολυκρέτη μας το θυμίζει καθημερινά ο Κύριος Βλαχάκης απο τις φωτογραφίες στα βουνά και στα λαγκάδια που βγάζει.Μέχρι τώρα οι βρύσες είναι 28 6 είχαν βάλει επι Μαράκη,10 έβαλε ο παλιός πρόεδρος για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του και τώρα έβαλε τις υπόλοιπες ο νέος πρόεδρος για να ευχαρστήσει τους δικούς του ψηφοφόρους.Όσοι δεν τον ψήφισαν έπρεπε να πληρώσουν για να τους τις βάλουν.Ο κύριος Αναματερός είπε για τις βρύσες..για τους υπαλλήλους του Δήμου που είναι ακόμα απλήρωτοι ένα μήνα γιατί δε μιλάει;O κύριος Βλαχάκης γιατί δεν έγραψε για τις βρύσες ου Γλινάδου;Αυτά και επανέρχομαι!

Ανώνυμος είπε...

oti kai na lete kurioi ths sumparata3hs anoikete sto parel8on akoma na to katalabete ????????? marakh traba na kaneis kana akoma 3ogamo kai ase tis bryses kai esy alkapounh traba sthn enwsh na bgaleis kamia mizh8ra .....