Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ TOY SYROSTODAY.GR


Αγαπητοί φίλοι του "naxosfun".

Σχετικά με την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων του Πανναξιακού θέλω να απαντήσω τα εξής:

1ο Το syrostoday.gr έγραψε για το επεισόδιο που έγινε στην Πάρο μετά από ρεπορτάζ που έκανε και δεν στηρίχτηκε μόνο στην καταγγελία του κ.Πούλου.
Όπως άλλωστε προκύπτει και από την ανακοίνωση του προέδρου του Πανναξιακού την οποία και εμείς φιλοξενήσαμε η μόνη διαφορά με το ρεπορτάζ μας είναι ότι εκείνος δηλώνει ότι ήταν παρών αλλά δεν συμμετείχε στο επεισόδιο.

2ο. Τα περί δημιουργίας κλίματος για να επωφεληθεί η ομάδα της Σύρου είναι τουλάχιστον σενάρια επιστημονικής φαντασίας γιατί εμείς που.... ασχολούμαστε με το αθλητικό ρεπορτάζ στo syrostoday.gr εδώ και δύο χρόνια σαν μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων (έστω και θλιβερή μειοψηφία) για το μόνο που προσπαθούμε είναι η αναβάθμιση του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου κάτι άλλωστε που αποδείξαμε με την διοργάνωση του περσινού πρωταθλήματος που από όλους αναγνωρίστηκε σαν το καλύτερο των τελευταίων χρόνων.

3Ο .Για την άποψη του syrostoday.gr που προκάλεσε την ''οργή'' των παραγόντων του Πανναξιακού μετά τον αγώνα με την Άνω Σύρο , για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω ότι σε συνάντηση που είχαμε στα γραφεία μας με τους παράγοντες του Πανναξιακού την επόμενη ημέρα, ουσιαστικά συμφωνήσαμε στην ουσία του άρθρου αλλά διαφωνήσαμε για την χρονική στιγμή στην οποία ανέβηκε.

Τέλος για τους Συριανούς διαιτητές το θέμα είναι γνωστό εδώ και χρόνια καθώς δυστυχώς με ευθύνη του Συνδέσμου Κυκλάδων δεν υπάρχουν διαιτητές από άλλα νησιά και να υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο διαιτητής του αγώνα Πάρου - Πανναξιακού κ.Δρόσος δεν είδε σαν βοηθός καθαρό γκολ της Άνω Σύρου στο 1-1 με την Πάρο (δείτε την φάση στο web tv).

Χαίρομαι πάντως που έστω και έτσι αρχίσαμε να επικοινωνούμε και εύχομαι ότι σε λίγο καιρό μέσα από τα site και τα blog θα μπορούμε όλοι στις Κυκλάδες να βλέπουμε και φάσεις από τα παιχνίδια των ομάδων μας ώστε να κρίνουμε καλύτερα.

Για τους φίλους του Πανναξιακού ο καλύτερος παίκτης που έβγαλε η Νάξος τα τελευταία χρόνια ο κ. Κατσάνης ''δείχνει'' το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας για το καλό του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες .(δείτε το τέλος του video του τελικού κυπέλλου).

Με εκτίμηση,

Γιάννης Συνοδινος

"-Η ανακοίνωση του προέδρου του Πανναξιακού στάλθηκε πρώτα στο "naxosfan", και εμείς με την σειρά μας την κοινοποιήσαμε σε διάφορα blogs και sites των Κυκλάδων, όπως και στο "syrostoday". To "syrostoday" μαζί με την εν λόγω ανακοίνωση δημοσίευσε σαν απάντηση το προγενέστερο και ψευδές άρθρο απο το aoparou.blogspot με τίτλο "Το χρονικό της ντροπής". Σας ενημερώνουμε οτι συγκεκριμένο blog δεν αποτελεί επίσημη σελίδα του ΑΟ Πάρου. Πρόκειται για μια ενημερωτική σελίδα των φιλάθλων του ΑΟΠ. Η ομάδα του ΑΟΠ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αναγραφόμενα εντός του blog.
Το aoparoublogspot, με χθεσινή του ανακοίνωση, εξιστορεί τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά προσπαθόντας να αποκαταστήσει την αλήθεια. Φυσικά στην νέα του δημοσίευση ουτε γροθιές αναφέρει ουτε ξυλοδαρμό από του ανθρώπους του Πανναξιακού.
Εμείς το μόνο που θέλουμε ειναι να λάμψει η αλήθεια και να μην διαταραχθούν σε καμία περίπτωση η πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των νησιών μας."

Φιλικά
Ο διαχειριστής του "naxosfan"


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Unknown είπε...

Το 1986 ερωτεύτηκα παράφορα τη Γιάννα Βρούτση.Ζητώ επίσημα το χέρι της να την παντρευτώ.

Unknown είπε...

Το 1994 με πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μου ( οδός Αγρινίου 9-Μιχαήλ Βόδα) η Βρούτση Γιάννα.Ζητώ επίσημα το χέρι της να την παντρευτώ.Ονομάζομαι Αγγελής Σπύρος και ασκώ το λειτούργημα του δασκάλου.

Unknown είπε...

Διαψεύδω ότι το 1994 με πήρε τηλέφωνο η Γιάννα. Μετά τις εκλογές, 06 - 05 - 2012, ζητώ επίσημα το χέρι της.

Unknown είπε...

Επίσημη πρόταση αρραβώνα στη Γιάννα Βρούτση.

Unknown είπε...

Γουστάρω τη Γιάννα με μαύρο μίνι και μαύρο καλσόν.

Unknown είπε...

Γλυκό μουνάκι η Νούλα.

Unknown είπε...

Γλυφομούνι ή πλακομούνι...