Κυριακή, Απριλίου 11, 2010

ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ η συνέχεια .....

Ήταν περίπου 18.15 το απόγευμα του Σαββάτου, το παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο με 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφηνε ικανοποιημένη καμία απ' τις δυο ομάδες. Ο περισσότερος κόσμος έχει αποχωρήσει απ' το γήπεδο, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η αποστολή του Πανναξιακού. Ο εριστικός καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού προπονητής του ΑΟ Πάρου κος Μ. Πούλος αποχωρώντας με τη σειρά του και προσπαθώντας να ''συμμαζέψει' παλαιότερες προκλήσεις (απ' το παιχνίδι της κανονικής περιόδου, όταν η ομάδα του πήρε την νίκη με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς, και επιτέθηκε φραστικά σε έφηβους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού αποκαλώντας τους ''βλάχους', ''κατσίκια', ''χωριάτες' κλπ), προσπαθεί να πείσει παίκτες της Νάξου για τα αδικαιολόγητα, και... ταυτόχρονα ανοίγει έντονο διάλογο με τους παίχτες αλλά και και με κάποιους φιλάθλους των φιλοξενουμένων που περίμεναν ταξί για τον Αμπελά. Δημιουργήθηκε καποια ενταση αλλα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα και δόθηκε τέλος σε ασήμαντο συμβάν του τύπου ''δεν άνοιξε μύτη', και τελικά αποχώρησαν όλοι απ το γήπεδο Η συνέχεια δόθηκε με μαεστρικό τρόπο απ' τον ανεκδιήγητο προπονητή Μ. Πούλο ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι γρονθοκοπήθηκε και ποδοπατήθηκε άγρια από φιλάθλους και παράγοντες του Πανναξιακού, χτυπήθηκε με κοντάρι σημαίας, και στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο υγείας Πάρου για τις πρώτες βοήθειες (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ), ενώ κατέθεσε και μηνύσεις κατονομάζοντας ως υπεύθυνο της επίθεσης μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο του Πανναξιακού κο Βασίλη Φλεριανό. Απορίας άξιο βέβαια είναι το γεγονός ότι δεν κλήθηκε η αστυνομία, και οι παίχτες, παράγοντες, και φίλαθλοι του Πανναξιακού αναχώρησαν κανονικά, ενώ και ο ίδιος χτυπημένος τόσο βάναυσα μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε για το σπίτι του !!!
ΚΡΙΜΑ, πραγματικά που ένας άνθρωπος άσχετος με το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο, εριστικός τόσο στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας όσο και σε αυτό των play off (και πάντα μέσα στην Παρο), δυναμιτίζει τις καλές ποδοσφαιρικές σχέσεις των δυο νησιών, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό σε αγώνες μεταξύ ομάδων Πάρου και Νάξου.
ΚΡΙΜΑ και για το επίσημο blog του ΑΟ Πάρου το οποίο με τίτλο ''Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ'' και με τη φωτογραφία μιας κότας προσπάθησε να προβάλει ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ΣΙΓΟΥΡΑ οι γείτονες blogers θα έχουν να μας διηγηθούν πολλά περιστατικά ''κακής φιλοξενίας' από μέρους μας !!! Όσον αφορά τον ατυχή χαρακτηρισμό ''κότες' θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έτσι αποκαλούνται οι γενικώς ''ψευτόμαγκες'' που μονό στο σπίτι τους ξέρουν να πουλούν νταηλίκι
Τέλος, η σημαία του Πανναξιακού που κυματίζει στο γήπεδο της Πάρου, είναι το φονικό όπλο που όντως κάποιος θερμόαιμος οπαδός της ομάδας της Νάξου επιχείρησε να χτυπήσει τον προπονητή του ΑΟ αλλά συγκρατήθηκε από ψυχραιμότερους παίκτες και παράγοντες του Παννναξιακού και στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τον κο Πούλο !!!
B.K.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΤΕΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟΝ κ. ΠΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΦΕΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ 1 BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ Α.Ο.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

ΦΙΛΙΚΑ

AZZURRO TIFOZO

Ανώνυμος είπε...

Φιλε AZZURRO TIFOZO, ειναι θεμα δικο σας πλεον να ελεγξετε το τι γραφουν οι οπαδοι σας, γιατι το θεμα καταντα γραφικο και αστειο. Αρκει ενας νοημων ανθρωπος να διαβασει την ανακολουθια στα αρθρα του συγκεκριμενου blog για να καταλαβει οτι δεν συνεβει απολυτως τιποτα. Αδικητε την κατα γενικη ομολογια καλη ομαδα σας, αλλα και ολο το νησι της Παρου αφηντας καποιον να συντηρει ενα κλιμα εχθρας και μισους αναμεσα σε δυο ομαδες και νησια που μονο φιλικες σχεσεις ειχαν και εχουν.
Οσο για τον Ανωνυμο απο πανω ... αν δεν ειναι ο συγγραφεας του εν λογω blog,θα του προτεινα να γινει. Εχει την καταληλη φαντασια και λεξιλογιο !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ (ΑΝΩΜΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ {ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΠ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ} ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ...
''ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΗΣ''

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ (ΑΝΩΜΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ {ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΠ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ} ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ...
''ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΗΣ''

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 3:56 δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνω εγώ τις αναρτήσεις στο blog. Λογοκρισία δεν μπορεί να γίνει από εμένα σε κανέναν παρά μόνο να πώ την άποψη μου το άν θα με ακούσει ο blogger αυτο είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Κλίμα έχθρας και μίσους.... δεν έχουμε και εμφύλιο ρε παιδιά έλεος.

υ.γ.1 Παράκληση πρώτη αν απαντήσεις βάλε κάποιο παρατσούκλι είναι άκομψο να σου απαντώ και να απευθύνομαι σε ώρα!
υ.γ.2 Παράκληση δεύτερη πως μπορεί να γίνει ο έλεγχος που προτείνεις?

Φιλικά Πάντα

Azzurro Tifozo

Ανώνυμος είπε...

Φιλε AZZURRO TIFOZO,οπως βλεπεις και διαβαζεις απ τη μερια μας τουλαχιστον γινεται καθε δυνατη προσπαθεια απ την πρωτη στιγμη για να πεσουν οι τονοι (διαβασε τα σχετικα post περι καλων σχεσεων που δεν πρεπει να διαταραχθουν). Δυστυχως το συγκεκριμενο blog (aoparos) συνεχιζει το βιολι του, το ιδιο και ο γραφικος πλεον κοουτς, ο οποιος πριν λιγη μονο ωρα ζητησε και παρενεβει σε αθλητικη εκπομπη του TV1 SYROS για να πει για μια ακομα φορα τερατα. Αποψε τελικα μαθαμε απ τον ιδιο οτι τελικα τον επιασε απ τον γιακα και τον απωθησε ο προεδρος του Πανναξιακου, και γιαυτο τον λογο ποναει το γονατο του. Τελος παντων. Δεν μπορεις πλεον να λογοκρινεις κανεναν. Απλα αν υπηρχε εδω ενα blog η ενα site που το ετρεχαν πιτσιρικαδες η εστω και ''σογαμπροι'' το οποιο βριζοντας και συκοφαντοντας δημιουργουσε μια τετοια κατασταση ... θα ετρωγαν κλωτσες (το λιγοτερο) απο μας τους ιδιους. (Προς Θεου δεν εννοω να κανεις κατι τετοιο). Ξεφυγε η κατασταση, εμεις ειμαστε οι μονοι που διασυρθηκαμε, και μονοι υπευθυνοι γιαυτο ειναι οι πιο πανω 2 προαναφερθεντες. Οι οποιοι απαιτουν και συγνωμες ! Σ'ευχαριστω για τον διαλογο, αλλα δυστυχως μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι.
B.K.